2777
2789
الان خیلی ها مجازی گذاشتن  من بندرعباس هستم ، بیمارستان خصوصی رفتم

ممنونم عزیزم☺

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
اره اتفاقا منم تحقیق کردم طبیعی بدون درد خیلی بهتراز سز هست...یکم درمورد نوع زایمانتون توضیح میدین؟؟

عزیزم خیلی راحته شما ۴سانت ک دهانه رحمت باز بشه برات یه امپول تو نخاعت تزریق میکنن و از کمر به پایین بی حس میشی و هیچ دردی و حس نمیکنی دراز میشی و منتظر نیشی بچه بدنیا بیاد به همین راحتی😊😊اگر همه میدونستن روش بی دردی چقدر خوبه اصلا سمت سزارین نمیرفتم ولی متاسفانه وقتی اطلاعات پایینه بدترین راه انتخاب میشه 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماه از زایمانتون گذشته؟ والا تو همین نی نی سایت بعضی از کاربرای سز اومدن میگن گشادی واژن گرفتن. ...

عزیزم نگو میخورنت سزارینی ها🤷🏻‍♀️

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
بخیه ی طبیعی یک لایه ی بیرونیه بخیه ی سز هفت لایه داخلی بدن .بخیه ی طبیعی تا ده روز جوش میخوره و میف ...

خوب عزیزم 

نمیشه به زور قالب کرد که

من هیچکددم اینها رو نداشتم.‌

من حتی هیچکس رو نداشتم شستن ک. و.ن بچه رو یادم بده یا پوشک کردنش رو. از شب اول غذام ساندویچ بود

نه کاچی دیدم نه گوشت تو شیشه نه تخم مرع و روعن محلی! خودم بودم و خودم. تا یکهفته ده روز که تو بیمارستان کنار بچم بودم بعدشم خونه و شوهرم سر کار. 

تو بیمارستان زیاد دیدم کسانی که مشکلاتی داشتن ولی همشون سزارین نبودن.‌

خیلیها بخیه های پرینه شون عفونت کرده بود و شکایت میکردن چون محل مرطوب هست عفونت و خارششون برطرف نمیشه.‌

ما سزارین ها که بعد از سه روز چسب روی محل برش رو برمیداریم وتمام. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
طبیعی خوبه  دوست داری شکمت خط داشته باشه

خخخ رو شکم نیست،پاییتره،بعد از یه مدت خیلی کمرنگ میشه اصلا کسی متوجه نمیشه مثه چروکه پوست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خخخ رو شکم نیست،پاییتره،بعد از یه مدت خیلی کمرنگ میشه اصلا کسی متوجه نمیشه مثه چروکه پوست

مال من دقیقا روی خط رویش موهای زاید بیکینیم هست. ابدا و اصلا معلوم نیست حتی یک نقطه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم نگو میخورنت سزارینی ها🤷🏻‍♀️

وای آخه فقط باید به عقل رجوع کرد ،سزارین چیکار به واژن داره خداوکیلی؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن