2777
2789
جدی.... خدا خیرتون بده اومدین تاپیکم واقعا از بس فکر کردم دارم دیونه میشم.پس حتما جورش میکنم

اگه سز کردی بعد عمل میگن نسکافه و قهوه بخوری داروی بیحسی از بدنت بره بیرون ولی دوتا هایپ نوشیدنی انرژی زا مردانه بخور زود اثر دارو میره بیرون از نسکافه و قهوه خیلی بهتره. مایعات و آبم توروخدا زیاد بخور و تحرکم زیاد داشته باش مشکل پیش نیاد داروهای بیحسی و بیهوشی چینی ان زیاد جالب نیست. طبیعی به نظرم بهتره سر اولیم درد طبیعی رو ۱۳ساعت کشیدم و بعد سز شدم دومی ام سز اگه دکتر معاینه ات کنه و مشکلی نداشته باشی لگن و ... طبیعی بهتره 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سز شدید؟

عزیزم جواب نمیدی فایده نداره راهنمایی کردن شما 

من مهرگانم خودم کارکردم تمام‌پزشکاشم میشناسم 

نگفتید باکدوم‌خانم دکتر وگرن قطعا بهتون میگفتم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من ب علت بیمه کاملا رایگانم...حتی بیمارستان خصوصی ولی تمایلم طبیعی هست....اولم نظرم سز بود ولی مطالب ...

هنوز نزاییدی؟ منم طرز فکرم مثل شما بود تا اینکه درد زایمان شروع شد😂 لحظه ی آخر سزارین شدم، آمپول بی حسی رو که زدن انگار دنیا رو بهم دادن😍

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
راستش کلی خرج کردم.دیگه داشتم برای آی یو آ آماده میکردم.من هیچ مشکلی نداشتم ولی شوهرم کمی ضعیف بود.و ...

کمر وسرم رو چسبوند یعنی چی ؟ خدا روشکر همینطور طبیعی شدی 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
برعکس مامانم راحت زایمان نکرده.خواهرم طبیعی خیلی اذیت شده میخواسته از بیمارستان فرار کنه ولی بلاخره ...

سزارین کن.‌

خلاص

من سزارین کردم وسط عمل بهوش اومدم چون حین زایمان دکتر میوم دید تو رحمم که مانع برداشتن بچه میشد مجبور شد اول اونو برداره. ولی با اینحال راضی بودم خیلی زود سرپا شدم و خیلی سریع اندامم به قبل برگشت و شیر هم زیاد داشتم.‌

ولی اینا انگار ارثیه چون بچم یهفته بستری بود اونجا اکثرا کسایی که سز بودن خیلی سخت حرکت میکردن و ادیت بودن. من خیلی ترو فرز بودم از اول

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۸ میلیون میدی و بعدش از درد پدرت در میاد. طبیعی پول نمیدی و بعدشم اندازه سز درد نداره . خودت بگو ک ...

طبیعی هم ۵تومان میدم.مشهد که رایگان نیست.خوشبحال شما که شهرتون طبیعی رایگانه

چه دکتر بی سوادی هنوز نفهمیده افتادگی رحم و مثانه عوارض بارداریه نه عوارض نوع زایمان؟تعجبم چطور دکتر ...

زنهای بی سواد روستایی هم فهمیدن که اگربه زایمان طبیعی جهان اولی میشدیم تا الان که علاوه بززنهامون مردهامونم دیگه روزی ده بار می زان تا الان باید خیلی وقت پیش جهان اولی میشدیم ،ولی فعلا که سومی هستیم.

بله ولی فقط زمانی ک مادر و بچه در خطر باشن 🥴🥴🥴نه صرفا بخاطر یه ترس مسخره

ترس نیست،واقعا اون برش و بخیه مشکل ساز میشه،بعد اگه خارج زایمان طبیعی خیلی طرفدار داره بخاطر اینه که نمیزارن مادر و بچه کوچکترین اذیتی بشن،اینجا به زائو کم مونده فحش بدن بزنن تو گوشش تا بزاد بخدا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

سرازین من با بیهوشی بوده هر سه بار

با بی حسی شنیدم بعضیا رو اذیت شدن

سر درد و اینا  داشتن

البته اطرافیان من نود درصد شون سزارین شدن اونم با بیهوشی

یکی دو تا ماما داریم تو فامیل نزدیک

خودشون سزارین کردن

من به شخصه اعتقاد دارم دکتر با تجربه از بیمارستان مجهز و خصوصی هم واجب تره

شما سز شدید؟

بله و سزارین دومم متوجه شدن گفت بچه رو با زحمت کشیدیم بیرون از بس چسبندگی ریاد بوده

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اونایی ک سزارین هستن میشه عکس از شکماشون بدن لطفا🤕🤕با لباس منظورمه 

کاش میتونستم بعد دوتا زایمان عکس شکم صاف و تختمو بدم برات

حیف بلد نیستم عکس بفرستم

دوتا سزارین پشت سر هم شکم صاف...صاف که میگم تخت تخت 

خواهرم دوتاا طبیعی شکمشو بیا ببین چقدره

اصلا ربطی به سزارین نداره عزیزم

شکم ب ذات و جثه و تغذیه هر فرد بستگی داره

اگر خانمای ایرانی تو بارداری فقط ب فکر خوردن و خوابیدن نباشن ک مبادا یکوقتی خدا نکرده مشکلی براشون پیش نیاد در اخر به این چه کنم چه کنم نمیفتن😕اصل زایمان طبیعی امادگی جسمانی بدن هست 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......