2777
2789

برو ورزش های آمادگی زایمان رو یاد بگیر و توصیه های طب سنتی رو انجام بده تا زایمان راحتی داشته باشی. باور اشتباه محضه سزارین. 

خودت بسپار به خدا 

این همه طبیعی می زاین نمردن که، شما هم یکی از اون هزاران نفر

هرگز هرگز به انتخاب خودت سزارین نکن. از هفته 37 سه تا 20 دقیقه در روز راه برو، یک قاشق روغن زیتون بخور و ده تا بادام درختی بخور. تخم مرغ در ماه نه نخور. گش(بذر کتان) هر روز یک قاشق مربا خوری بخور. 

بذر کتان رو همه در ماه نه بخورن چه سزارینی ها چه طبیعی ها باعث میشه جفت راحت جدا بشه و کمتر خونریزی کنید. 

بذر کتان از عطاری بگیر برشته کن و با کمی نبات بکوب. 

خوراک سیرابی یادت نره، باعث آسون زایی میشه. 

به جای استرس دعا بخون، سوره ی مریم بخون، هر روز خرما بخور، خودت هم بسپار به خدا

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
همه گفتن سزارین حقا ک جهان سومی هستیم 😐

البته سزارین تو جهان اول هم انجام میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دیسک که سزارین بدتره فکر کنم مگر بیهوش بشی

اره با بیهوشی واسه دیسک بهترین روشه

اما طبیعی واسه کسایی که دیسک دارنم خوب نیس

مخصوصا اگر پایین کمر و مهره ۴و۵باشه چون دقیقا فشار زیادی وارد میکنه به مهره‌ها و دنبالچه 

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
۸ میلیون میدی و بعدش از درد پدرت در میاد. طبیعی پول نمیدی و بعدشم اندازه سز درد نداره . خودت بگو ک ...

والا دوبار سزارین شدم اونم پشت سر هم بفاصله یک و نیم سال

از لحظه ورود به خونه سر پا بودم تو هر دوبار هم کارامو میکردم درد هم اندازه درد پریودی بود شیاف و مسکن خوردم یکی دو روز اول...

تجربه کردید سزارین رو که میگید از درد پدرت درمیاد؟؟؟؟؟؟

دوستم طبیعی زایمان کرد تا یک هفته رو با.سن. نمیتونست بشینه میگفت بخیه هام شدید اذیت و درد دارن

چه طبیعی چه سزارین قراره بخیه بخوری پس چه بهتر بخیه تو از شکم بخوری نه از الت تناسلیت

عزیزم من ی بار طبیعی زایمان کردم واقعا راضی بووودم واقعا با دفترچه ما سزارینم رایگان بود و اینجا همه بیمارستانا سزارین اختیاری دارن ولی من هیچوقت پشیمون نشدم ک چرا طبیعیاوردم درست بعد تولد پسرمم سر پا شدم حتی بدون ویلچر رفتم رو تختم

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

استارتر جواب منو ندادیااااا من ماماهستم‌خودم مهرگانم هستم بگو باکدوم‌دکتر قراره سزارین بشی بگم‌ارزششو داره یا ن؟؟؟؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چرت میگن مثل چیزهای دیگه که دروغ تحویلمون میدن. پزشک خودمن خودش باسزارین بچه به دنیاآورده بود میگفت ...

چه دکتر بی سوادی هنوز نفهمیده افتادگی رحم و مثانه عوارض بارداریه نه عوارض نوع زایمان؟تعجبم چطور دکتریه ک اینو نمیدونه زنهای بی سواد روستایی هم اینو فهمیدن دیگه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

ولله منم سه بار سزارین شدم

هر دو خواهرم و عروسمون هر کدوم دو بار

خالم هامم دو بار

همه هم راضی هستیم

به همه هم سز رو پیشنهاد میکنم

دو تا دختر دارم

ان شاالله که موقع اونام برسه پیشنهادم سزارین هست

اما با دکتر خوب و با تجربه

فقط اینکه

دکترت خیلی مهمه

اون قدر که دکتر مهمه بیمارستان مهم نیست

منم مشهد هستم

موسی بن جعفر رفتم کاملا راضی ام

خواهرام رفتن پاستور و مهر

البته اونا بیمه داشتن

اگه داری برو پاستور

اره با بیهوشی واسه دیسک بهترین روشه اما طبیعی واسه کسایی که دیسک دارنم خوب نیس مخصوصا اگر پایین کم ...

عزیزم

منم ستون فقراتم مشکل داره ولی دکترم میگفت طبیعی بدون درد میتونی 

ولی اخرش سزارین شدم چون فشارخونم بالا بود

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
امسال دوست من طبیعی زایمان کرد دیسک کمر هم داشت طوریش نشد عزیزم

ولی زن‌عموی خودم بعد از زایمانش فقط به خاطر کمر یه ماه افتاد تو جاش!(دیسک داشت)

بستگی داره کدوم قسمت کمر و کدوم مهره‌ها باشه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
  البته سزارین تو جهان اول هم انجام میشه

بله ولی فقط زمانی ک مادر و بچه در خطر باشن 🥴🥴🥴نه صرفا بخاطر یه ترس مسخره

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
منم دوبار طبیعی زایمان کردم. یهویی باز باردارشدم خیلی دلم میخوادسز کنم.ولی دکترم بااینکه فامیله نمیک ...

ایشاللا هر چی خیرته بشه

چقدر خوب بچه اتو نگه داشتی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را