2777
2789

منم تجربه هر دورو دارم بچه اولم با سزارین به دنیا اومد چیزی نفهمیدم تو حاملگی دونم سقط داشتم تو هفته ۱۹قانونی سقط شد تونم طبیعی سه روز تو بیمارستان مردم وزندم شدم تو هم سزارینو بده دست دکتر متخصص .اول بسپارش به خدا انشالله با سلامتی بچتو بگیری بغلت

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر متخصص های زنان خودشون سزارین میکنن‌ 

ما که تمام پزشکهای فامیل و دوست و اشنامون همگی سزارین کردن. حتی ماما داریم گفته طبیعی هرگز

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چطور باردار شدی ؟

راستش کلی خرج کردم.دیگه داشتم برای آی یو آ آماده میکردم.من هیچ مشکلی نداشتم ولی شوهرم کمی ضعیف بود.ولی بچه دار نمی شدیم.عکس رنگی هم انجام دادم.آمپولhcg هم استفاده کردم.یک ماه تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم دکتر هم نرفتم چون مول دکتر هم دیگه نداشتم دقیقا بعد از۳ماه که داروها رو کنار گذاشتم باردار شدم البته یک حاج خانم قدیمی کمروسرم چسبوند.بهم گفت باردارمیشی و واقعا هم شدم.فقط معجزه خدا باعث شده بود

پس چرا تو کشورای پیشرفته اکثرا طبیعی زایمان میکنن؟

چرت میگن مثل چیزهای دیگه که دروغ تحویلمون میدن.

پزشک خودمن خودش باسزارین بچه به دنیاآورده بود میگفت سز بهتره، بعدها که سن زن بالاترمیره زایمات طبیعی عوارضش روبیشترنشون میده ،ازافتادگی رحیم لرزش اندام بی اختیاری ادرار الزایمر که اکثر خانمهای ایرانی که پابه سن میزارن دارن متاسفانه .

ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیع ...

هیچ دلیل علمی که بچه طبیعی از سزارین بهتره وجود نداره

دلم نمیخواست حتی یک درصد بچه ام در حین زایمان دچار کمبود اکسیژن بشه و.مسکل مغزی پیدا کنه

بعد زایمان کامل سر پا بودم رشد بچه امم عالیه

من برای جون خودم و بچه ام ارزش قایلم و راجع زایمان خودم که موضوع شخصی خودمه انتخاب کردم به شما چه ربطی داره؟؟؟

طبیعی رایگانه چرا ۵تومن ب شماگفتن؟

نه رایگان نیست.فقط دوتا بیمارستان بیمه قبول میکنند رایگان هست.مابقی بدون درد بالای۵تومان هست حتی یکی گفت۷تومان بدون درد

هیچم طبیعی راحت نیست و بهتر نیست.الکی میگن طبیعی بهتره و فلانه

طبیعی هرگز

افتادگی رحم و ... عوارض نیست !!!!!!

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

ببین گلم، خودم تا حالا سه بار سزارین کردم و خیلی ناراضی هستم، از وقتی بچه به دنیا میاد تازه درد و ناراحتی شروع میشه. هر چیز طبیعی اش خوبه، کنار خواهرم بودم وقتی طبیعی می زایید، خیلی خوب بود بعد از زایمان بلافاصله بچش بغل گرفت و عصرش مرخص شد. 

ولی خواهر بزرگم سزارین شد و چسبندگی روده و مثانه و جفت به رحم چسبیده بود. عملش تیم پزشکی بالا سرش بود، مجبور شد تخم دون هاش به خاطر چسبندگی شدید از دست داد، در 29 سالگی یائسه شد. در حین عمل خونریزی شدید کرد طوری که دکترش گفت کلا ازت نا امید شدم که یکدفعه دکتر بیهوشی گفت هر چی باند دارید بزارید شکمش و دو روز دیازپام زدن تا بخوابه و خونریزیش بند بیاد، براش دعا دسته جمعی گرفتیم تا خدا دوباره بهمون برش گردوند،.. 

٨روز در آی سی یو بود و 12 روز بخش تا مرخص شد. حواست باشه سزارین همچین عوارضی هم داره. 

نوه دایی ام در سزارین دومش به خاطر همین چسبندگی دکتر رودش رو چید و عفونت کرد و بعد دو ماه مرد. همسایمون بچه دوقلو به دنیا آورد در اثر آمبولی دو هفته بعد از زایمان مرد. چند ساعت درد بکش ولی همچین ریسکی نکن. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
شما خیلی زیرپوستی توهین میکنی دلیلش واضحه چون آمادگی اخلاق ارامش امکانات و مهارتش رو ندارن. دوست ...

دلیلش میگین .؟ چون خودمم خبرندارم ؟

نه خیر خانومی جسارت زنای ایرانی کمه و همه و همه سز میکنن ..طبیعی بهترین نوع زایمانه هم برای مادر خوبه هم برای بچه ...

من تودم ۳تا اورژانسی سزارینم و هیچوقت حس طبیعی رو که عاشقش بودم نفهمیدم.‌چرا این لذت  از خودشون محروم میکنن نمیفهمم ..والله این همه خرج میکنن کافیه ۵۰۰ تومن بدن به پرستار شیفت اونقد کمک میکن 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ببین گلم، خودم تا حالا سه بار سزارین کردم و خیلی ناراضی هستم، از وقتی بچه به دنیا میاد تازه درد و نا ...

منم چسبندگی شدید رحم به لگن دارم

گفتند حامله بشی میمیری رحمتم باید تخلیه کنم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

استارتر طبیعی یه خاصیتی ک حداقل برای من داشت بعدش خیلی اعتماد بنفسم بالارفت و حس خوبی بهم دست داد که تونستم دومین درد دنیارو تحمل کنم

و ب این فکر کن ک این دردو هزاران ساله تحمل میکنن و کسی هم از طوریش نمیشه تو بیمارستان

به من اگه بگن مجانی سزارینت می کنیم، با این چیزهایی که دور و برم دیدم هرگز حاضر نمیشم. خودم کلاس زایمان طبیعی می رفتم ولی به خاطر مسمومیت شدید بارداری پزشکم سزارینم کرد، کاش این مشکل برام پیش نمی یومد و زایمان طبیعی می کردم. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
هیچ دلیل علمی که بچه طبیعی از سزارین بهتره وجود نداره دلم نمیخواست حتی یک درصد بچه ام در حین زایمان ...

به من ربطی نداره ولی به دیگران چیزی که طبیعی نیست رو توصیه نکنین ..یکم اطلاعات داشتهدباشین راجب تفاوتشون بعد جواب بدین ..من خودمم ۲ تاا سزارین اورژانسی داشتم و ۴ماه دیگه بازم سز میشم ..ولی اینم میدونم که طبیعی خوبه ..اول تحقیق کنید بعد 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
دخترا معمولا به مادرشون میرن.  اگه مادرت زایمان راحتی داشته تو هم میتونی مامان من بنده خدا سر ...

برعکس مامانم راحت زایمان نکرده.خواهرم طبیعی خیلی اذیت شده میخواسته از بیمارستان فرار کنه ولی بلاخره طبیعی زایمان کرده.از بس وحشتناک تعریف میکنه.دوتا دیگه خواهرام همینطور ولی از آخر سز شدن...حالا اونا میگن شاید تو به ما نرفتی باشی طبیعی راحت بتونی.ازهمشون لاغرتر و قدم هم کوتاهتر هست.اونا میگن پولش زیاده برو طبیعی😢😢😢