2777
2789

دوستای همیشه همراهم سلام

من خدا بخواد دو هفته دیگه انتقال جنین دارم. میخواستم بدونم چه مواد غذایی بهتر هست که این مدت مصرف کنم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاا.. به سلامتی.

هر روز یک قاشق جوانه گندم رو ناشتا بخور. هفته ای دو تا قرص ویتامین ای ۲۰۰ بخور‌.

شب قبل از انتقال حتما حتما حتما نزدیکی داشته باشین.

سعی کن هر روز دو تا سه دقیقه رحمت رو با روغن سیاه دانه ماساژبدی.

سعی کن هر روز نیم ساعت پیاده روی کنی. حتی شده داخل منزل.

همه اینها قبل از انتقال.

اما بعد از انتقال تا روز ۱۴ هر روز یک قاشق نشاسته داخل یک لیوان آب حل کن بخور. 

استراحت مطلق داشته باش و فقط برو دستشویی فرنگی.

هر روز حتما یک لیوان شیر سویا بخور. 

برای اینکه یبوست نگیری چون استراحت میکنی حتما حتما روزی چند واحد میوه بخور. آلو و انجیر بخور و کاهو بخور. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
بسلامتی . تغذیه اثر خاصی نداره داروهاتو مصرف کن برا ضخامت رحم. خود عمل انتقال و کیفیت جنین تاثیرش خی ...

ممنونم عزیزم

انشاا.. به سلامتی. هر روز یک قاشق جوانه گندم رو ناشتا بخور. هفته ای دو تا قرص ویتامین ای ۲۰۰ بخور‌. ...

سلام عزیزم.ممنونم از توضیحاتت.ببخش چند تا سوال دیگه. نشاسته رو من از الان شروع کردم.اسکال نداره؟ بجای شیر سویا میتونم از شربت منیزیوم برای جلوگیری از یبوست استفاده کنم؟زعفران و ژل رویال چی؟ قبل از انتقال بخورم؟

دوس داشتم طبیعی باردار شم هرچی صلاح پیش بیاد همچنین شما التماس دعا

عزیزم منم همه راه ها رو رفتم برای اینکه آی وی اف نکنم، اما برای من جواب نداد، امیدوارم ای وی اف جواب بده و شما هم کارتون با آی یو آی راه بگیره

سلام عزیزم.ممنونم از توضیحاتت.ببخش چند تا سوال دیگه. نشاسته رو من از الان شروع کردم.اسکال نداره؟ بجا ...

نشاسته اشکال نداره. ولی شیر سویا برای لانه گزینی جنین خیلی خوبه. سعی کن حتما بخوری. گرون هست ولی ارزش داره. در مورد ژل رویال نمیدونم. من نخوردم. 

انشاا... که بیای و خبر بارداری بدی. سعی کن آرامش داشته باشی و کاملا  ریلکس باشی که از همه چیز مهم تره. الهی که این بار خدا دامنت رو سبز کنه به آبروی حضرت عباس

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
نشاسته اشکال نداره. ولی شیر سویا برای لانه گزینی جنین خیلی خوبه. سعی کن حتما بخوری. گرون هست ولی ارز ...

الهی آمین. ممنونم عزیزم

من خودم قبل ازانتقالم هرروز صبح سیاه دانه و عسل میخوردم وحتما هفته ای یه دونه ویتامین دی بخور ایشالا ...

ممنونم عزیزم

انشاا.. به سلامتی. هر روز یک قاشق جوانه گندم رو ناشتا بخور. هفته ای دو تا قرص ویتامین ای ۲۰۰ بخور‌. ...

سلام عزیزم. خوبی. دیروز انتقال دادم. برای خوابیدن و اینا چکارکنم. میترسم روی پهلو بخوابم