2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه انتقال جنین دارم،چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 19570 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم. خوبی. دیروز انتقال دادم. برای خوابیدن و اینا چکارکنم. میترسم روی پهلو بخوابم

انشاا... به سلامتی و دلخوش. به پهلو نخواب. به پشت بخواب و یک بالش حتما بذار زیر زانوهات. به هیچ وجه از جات بلند نشو فقط دستشویی آن هم فرنگی.

حتما حتما حتما سعی کن هر روز یک لیوان شیر سویا بخوری و یک قاشق نشاسته با آب معمولی حل کن ۵ دقیقه بعد بخور.

حالا اولی رو عصر بخور و دومی رو صبح. هر دو برای لانه گزینی جنین خوب هستن. میدونم شیر سویا گرونه و کمیاب ولی چاره نیست.

سعی کن حتما میوه بخوری مثل کاهو و چیزهای ملین مثل چهار پنج تا دونه آلو خشک که یبوست نگیری چون فقط خوابیدی احتمال یبوست هست و اصلا خوب نیست. 

انشاا... به آبروی حضرت زهرا مثبت بشی و خبر خوش بهم بدی.

راستی اصلا توی فکر نتیجه و چیزهای منفی نرو. فقط آرامش.

سعی کن کتاب بخونی ذکر بگی و فیلم های خوب نگاه کنی تا از فکر و خیال بیرون بیای.

گوشی موبایل و وای فای هم خاموش فعلا تا ۱۴ روز.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
انشاا... به سلامتی و دلخوش. به پهلو نخواب. به پشت بخواب و یک بالش حتما بذار زیر زانوهات. به هیچ وجه ...

ممنونم عزیزم، از دیشب روی پهلو خوابیدم گاهی، میتونم پامو جمع کنم؟ آخه دیسک کمر اذیتم می‌کنه وقتی به پشت بخوابم. دیشب موندم خانه معلم امروز برگشتم شهر خودم با ماشین .صندلی عقب درازکشیده و سعی کردم با پتو واینا تکون ماشینو کمتر کنم. روز چندم چنین ها میچسبن به دیواره رحم؟ یعنی اگر دیروز مثلا تکون خوردم تو ماشین یا بدخوابیدم دیگه بی فایدست؟ یاهنوز فرصت هست برای لانه گزینی؟ ببخش سوالام زیاده

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم، از دیشب روی پهلو خوابیدم گاهی، میتونم پامو جمع کنم؟ آخه دیسک کمر اذیتم می‌کنه وقتی به ...

اشکال نداره پاتو گاهی جمع کنی.خوب کردی که دراز کشیدی عقب ماشین. از الان به بعد که خونه هستی دیگه حرکت نکن. حتی اگر امکان داره ظرف هم نشور. جنین ها به امید خدا از زمانی که تزریق میشن سعی میکنن سریع لانه گزینی کنن. اشکال نداره. مهم اینه که دیشب حرکت نداشتی. چند ساعت توی راه بودی؟؟ مهم اینه که دراز کشیدی عقب ماشین و سعی کردی آرام باشی. خیلی خوبه. بازم استراحت کن. انشاا... که خیره. دلم برات روشنه.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
اشکال نداره پاتو گاهی جمع کنی.خوب کردی که دراز کشیدی عقب ماشین. از الان به بعد که خونه هستی دیگه حرک ...

ممنونم عزیزم. دوساعتی توی راه بودم. ۲۴ ساعت بعد انتقال راه افتادیم

ممنونم عزیزم. دوساعتی توی راه بودم. ۲۴ ساعت بعد انتقال راه افتادیم

عالیه. دو ساعت اصلا مسئله ای نیست. من خودم بعد از انتقال که می بایست میامدم خونه نیم ساعت توی راه بودم. الهی که به سلامتی و دل خوش.

انشاا.. به سلامتی. هر روز یک قاشق جوانه گندم رو ناشتا بخور. هفته ای دو تا قرص ویتامین ای ۲۰۰ بخور‌. ...

سلام عزیزم. خوبی. من همه توصیه هاتون گوش کردم، امروز روز دهم انتقالم هست و از صبح لکه دیدم. رفتم آمپول پروژسترون زدم. روزی دوشیاف و یک آمپول پروژسترون و استراحتم همش. به نظرت لکه بینی مال چیه؟ یعنی دارم پریود میشم؟؟؟؟؟یا ممکنه لک لانه گزینی باشه، نشونه هاش چیه. ممنون میشم کمکم کنی. از صبح دارم تو سایتا میگردم دنبال جواب

سلام عزیزم. امروز یبوست نبودی یا اینکه زیاد نشسته باشی و  مربوط به خستگی باشه؟؟؟؟ 

اگر هم مربوط به پریود باشه شما بازهم بنا رو بذار روی اینکه باید کامل استراحت کنی و خودت رو نگران نکن. امیدوارم که خیر باشه و جواب آز شما مثبت بشه انشاا...

سلام عزیزم. امروز یبوست نبودی یا اینکه زیاد نشسته باشی و  مربوط به خستگی باشه؟؟؟؟  اگر هم ...

ممنونم عزیزم. نه یبوست نبودم.دیروز خیلی نشستم رو زمین. پشت کامپیوتر. شما لکه بینی نداشتی؟

ممنونم عزیزم. نه یبوست نبودم.دیروز خیلی نشستم رو زمین. پشت کامپیوتر. شما لکه بینی نداشتی؟

نه من لکه بینی نداشتم. فقط ماه چهارم یک قطره آن هم بخاطر یبوست.

شاید به خاطر این بوده که زیاد نشسته بودی. من همش خوابیدم کامل تا نزدیک یک ماه

نه من لکه بینی نداشتم. فقط ماه چهارم یک قطره آن هم بخاطر یبوست. شاید به خاطر این بوده که زیاد نشسته ...

برام دعا کن... شوهرم ...خیلی دلش می‌شکنه اگه نشه

عالیه. دو ساعت اصلا مسئله ای نیست. من خودم بعد از انتقال که می بایست میامدم خونه نیم ساعت توی راه بو ...

بچه ها میشه لیست کامل ازمایشها رو قبل از میکرو بگید جیا دادین ..ازمایش ذخیره تخمدان هم احتیاجه???

بچه ها میشه لیست کامل ازمایشها رو قبل از میکرو بگید جیا دادین ..ازمایش ذخیره تخمدان هم احتیاجه???

لیست کاملش رو که یادم نیست. ولی ایدز، قند، تیروئید، پرولاکتین، آهن رو می نویسن. 

ذخیره تخمدان رو بعضی از دکترها میخوان بعضیها نه

برام دعا کن... شوهرم ...خیلی دلش می‌شکنه اگه نشه

سلام عزیزم. آزمایشگاه رفتی؟؟؟؟ 

انشاا... که خوش خبر باشی. 

سلام عزیزم. آزمایشگاه رفتی؟؟؟؟  انشاا... که خوش خبر باشی.

سلام عزیزم. انشاالله فردا میرم،خواهش میکنم برام دعا کن خدا رحمش بیاد بعد چند سال پام ازین دکترای نازایی بریده بشه

سلام عزیزم. انشاالله فردا میرم،خواهش میکنم برام دعا کن خدا رحمش بیاد بعد چند سال پام ازین دکترای ناز ...

الهی آمین. الهی که خدا به آبروی حضرت عباس دلت رو ناامید نکنه