2777
2789
عنوان

محفل ادبی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 37 پست
بهترین کار رو میکنید تا زمانیکه دست نوشته هاتون رو جایی ثبت نکردید نباید در یک سایت عمومی  قرار ...

ممنون 

صرفا نه به خاطر ثبت کردنشون ....دوست ندارم زیاد کسی بخونه حرفامو بیشتر مینویسم برای خودم همین 

.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ و پر از حرف  موفق باشی دوست عزیز  فقط یه پیشنهاد کوچولو دارم خوابمان و خواب هایمان ...

بله بهتر میشه . به نظر شما استعدادشو دارم؟ من اینطور نیستم که هر وقت اراده کنم بتونم متن زیبایی بنویسم گاهی وقتا یه سری جملات به ذهنم میرسه و بعد تازه متوجه میشم میتونه معانی مختلفی داشته باشه 

من یک عدد عاشق ادبیات هستم🤗😍عاشق حافظِ جان😌 

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
بله بهتر میشه . به نظر شما استعدادشو دارم؟ من اینطور نیستم که هر وقت اراده کنم بتونم متن زیبایی بنوی ...

البته چرا که نه 

بخواه تا بنویسی من همه جا یه تیکه کاغذ و خودکار گذاشتم 

دلی بنویس ...و البته مطالعه داشته باش 

.......

@nazbanoo8300     @غزلبانو38     جانان دلم دوست داشتید شرکت کنید و تا ذوق م ...

سلام مهربوم 

بسیار سپاسگزارم از دعوتتون 

با کمال میل و بی شک باعث افتخارمه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
@nazbanoo8300     @غزلبانو38     جانان دلم دوست داشتید شرکت کنید و تا ذوق م ...

الان تو ماشین بودم..رفتم درمانگاه..

همسری رفت دارو هامو بگیره

اینو الان نوشتم کامل نیست...

تندیردن الان چیخوب 😂😂😂

دیدمش گفتم منم...نشناخت او
گفتمش:جانا، منم!رویای رویاهای تو
آنکه روزی در برت،از جان شیرینش گذشت
جار رسوایی زدی رویای رویا درگذشت
رفتمت از کوی تو،با یک دل ماتم زده
حال دیدی حال من،با یک نگاه سرزده
عهد و پیمان بسته بودی زیر پا انداختی
آنچنان در خود شکستم،دیدی و نشناختی

تعطیل🚫                                                                                 
الان تو ماشین بودم..رفتم درمانگاه.. همسری رفت دارو هامو بگیره اینو الان نوشتم کامل نیست... تندیرد ...

اله باشیوا دولانیم من سنین ❤❤😍😍😍

نو اولوب ان شالله کرونا دیر ؟؟؟؟؟

به به کلی لذت بردم رویا دختر تو معرکه ای😍😍

.......

اله باشیوا دولانیم من سنین ❤❤😍😍😍 نو اولوب ان شالله کرونا دیر ؟؟؟؟؟ به به کلی لذت بردم روی ...

چیزی نگفت دارو داد..گفت نرو جایی..

اگه تا دو روز بهتر نشدی برو اسکن بده..

سرم داره زوزه میکشه😐

تعطیل🚫