2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه💔بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 73 پست
چه شرایط سختی برای همه تون 😳این وسط اما فقط فکر اونم که پسره دوستش داره ولی اون نمیخوادش🤔

واقعا نه قیافه داره نه اخلاق 🤦‍♀️ هیچی هیچی نمیدونم عاشق چیش شده

دختره لاشیه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اسی موقع دانشجویی ام چهارتاازدوستام که صمیمی بودیم عاشق استادمون شدن واومدن پیش من دردودل کردن اخرشم ...

درسته 

قلب نمیفهمه 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خصوصی برام نمیفرستی؟کنجکاو شدم این الهه‌ی زیبایبو ببینم

آیدی تلگرام بده

چرا جونم چندتا نفس عمیق بکش و بخدا خودتو بسپار توکل کن چشاتو آروم ببند بگو خدایا هرچی تو سرنوشت وسلا ...

ایشالا❤️😔

هر کی لایکم نکرد شب به عمو شرک نیگم بیاد به خواب👻👻👻👻

برا چی لایک

عکس نمیزارم تو تاپیک ک

باور کن قدیما چند پسر سر یه دختر جنگ میکردم الان چند دختر سر یه پسر. ای خدااا

جنگ نمیکنم شخصا

تنها کاری ک نمیکنم جنگه

اصلا طرف نمیدونه...

جنگ نمیکنم شخصاتنها کاری ک نمیکنم جنگهاصلا طرف نمیدونه...

میدونم. ولی منظورم اینه دوره میگذره به دوره چند پسر سر یه دختر. امروز چند دختر.   ولی نه این پسرها هم هیچی نیست آخرش می‌رسی به اینکه اول باید ذهنیت خودت رو سالم و صحیح و مدیریت زمان و تلاش برای موفقیت کنی اونوقت میبینی به مرور درد عشقیت کم میشه.