2777
2789
عنوان

محفل ادبی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 37 پست
سلام بانوی آب  ظهرتون قشنگ عزیزم ممنون که ما رو لایق خوندن میدونید ❤

اینطور نفرمائید 

بی شک خودم به شما نیاز دارم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند نکته برای عزیزانی که دوست دارند نوشته های شیوا تری داشته باشند : حتما حتما حتما از ادبیات استفاده کنید به هیچ عنوان آ میانه ننویسید در این صورت خود به خود نوشته زیبا میشه ولی برای دیالوگ ها باید آ میانه بنویسید چون خواننده میتونه با شخصیت ار تیاط بگیره 

هیچوقت برای چاپ کردن آثارتون عجله نداشته باشید سعی کنید از این مسیر ادبی نهایت لذت رو ببرید 

خیلی فکر کنید چون شما باید یک چیزی رو خلق کنید که ماندگار باشه نه اینکه بعد چنرین سال از ذهن همه پاک بشه 

در هر جا که سکوت هست دست به قلم بشوید واینکه باید زیاد بنویسید منظور از زیاد این نیست که ۱۰۰ صفحه روی کاغذ پیاده کنید خیر منظور این هست که شده روزی یک خط هم بنویسید  قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 

@golbargam     ای همه ی قرارم از اون نوشته قشنگ هات رو کن ❤

چقدر خوبه نت نگار هست😜😜😜

تو که نباشی نفسم در سینه خفه

بغضم در گلو جا می ماند...!

تو که نباشی هر روز در پوسته ی زندگی میمیرم

جان میدهم

تو که نباشی

شب و روزم تاریکی مطلق است...!

آنید#  

تمومممم نفسمیییی❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
کسی چه میداند شاید همگی در خوابی مطلق غوطه وریم !! در خوابمان میخوابیم.... در خوابمان بیدار میشویم ...

خیلی قشنگ بود فقط کاش فعل توهم زده ایم رو عوض کنی مثلاً بگی در وهم خود غوطه وریم چون یه فعل مربوط به زبان معیار و عامیانه ست در حالیکه متن ادبیه

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود...