2777
2789

سلام دوستان
تاپیک قبلیم گفته بودم یه هاله خیلی خیلی خیلی محو دیدم و نمیدونم توهّمه یا نه، بالاخره به همسرم نشون دادم اون نتونست ببینه، فرداش یعنی روز 34 دوره آزمایش دادم بتام 28 شد. بهم گفتن نه میشه گفت مثبته نه میشه گفت منفی، برو و شنبه دوباره آز بده :(
دستیار دکترمم که بود و بهش نشون دادم گفت الان خیلی کوچیکه و نمیتونم بفهمم خارج رحمی هست یا نه، وای من اصن به سقط و خارج رحمی و پوچ بودن فکر نمیکردم :(((((  الان خیلی استرس دارم......

چند ماهه اقدامم و همسرم مشکلی نداره و من پریودام نامنظم بود و پلی کیستیک خفیف بودم و تخمک آزاد نمیشد، البته الان که تحت درمانم پریودام همه دقیق 28 روزه شده و به کمک آمپولهای اچ ام جی و اچ سی ای تخمک آزاد میشد ولی طبیعی هر بار بی نتیجه بود تا اینکه اینسری دکتر گفت باید آی یو آی کنی، ما دو نفر بودیم اونروز که آی یو آی کردیم و اون خانم آزش بتا 200 شد اما من 28، نمیدونم کسی تجربه مشابه داشته بتونه راهنماییم کنه؟

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم هر چی صلاح انشالله شنبه بالا امده باشه منم باید ۲ برم ازمایش ای یو ای کردم ولی امروز کمر درد ...

برا من از ۲۸ شد ۱۲۱ 😍😍😍 الان جواب آزمو گرفتم 🙃

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-