2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 37 پست
من مارک مدیکور گرفتم مثبت شد ببین عصری بزن اگ مثبت شد فردام ک زدی مثبت شد بارداری من پارسال تو اقدام ...

اتفاقا میخاستم از همون اول مدیکور بکیرم چندتا داروخانه رفتم نداشتن مجبور شدم روژان بگیرم.الان شما بارداری یا قبلی رو مثل من بودی عزیز؟

اتفاقا میخاستم از همون اول مدیکور بکیرم چندتا داروخانه رفتم نداشتن مجبور شدم روژان بگیرم.الان شما با ...

قبلی رم مث شما بودم الانم حالتام اینجوریه😕😅

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چند ماه پیشم همینطور مثبت شد و پریود شدم..واسه همون نمیدونم این روژان چقد درسته چون زیر ۵ دقه ...

عزیزم جدیدا بی بی چک ها مسخره شدن

مثبت کاذبشون زیاد شده

ولی چون زیر ۵دقیقه خط انداخته خوبه.

من پیشنهادم اینه یک هفته صبر کن. توی این مدت هم فقط و فقط به استراحت بسنده کن و شیاف استفاده نکن. ولی تا میتونی استراحتت رو بالا ببر. جز برای کارهای ضروری بلند نشو و با عرض معذرت نزدیکی هم نکن

بعد ببین چطور میشه. اگر پریود نشدی و کماکان فقط لکه بینی داشتی ازمایش بارداری بده و برو دکتر تا برات تصمیم بگیره در‌مورد مصرف شیاف

اگر هم پریود شدی که هیچ. معلومه بی بی الکی هاله انداخته