2777
2789

من (: خوشیامو با بقیه تقسیم میکنم غمامو برا خودم تنهاییم نگه میدارم

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه رفتارش چطوره؟

خیلییی ساکت.کم حرف.اروم.ریلکس.خونسرد.اهل ییرون رفتن و اجتماع نیست زیاد.سرش تو کار خودشع.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

من‌.دوست دارم تنها باشم تو خونه ،وقتی تو جمع هستم ،هر چقدرم بهم خوش بگذره حس خفگی بهم دست میده 

حتی همین جا تو سایت ،بارها کامنت نوشتم و پاک کردم 

.بعد دوره دانشگاه با هیچ کس دوست نشدم

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان
من (: خوشیامو با بقیه تقسیم میکنم غمامو برا خودم تنهاییم نگه میدارم

ببخشید عشق منم فردی درونگراست ک بخاطرمشکلاتی ک داره الان نزدیک ۲ماه هست ک از هم دوریم و تواین مدت اصلا حرفی از مشکلاتش نمیگه و فقطم ۲،۳بار پی ام داده من موندم چکار کنم بااین خصلتش ..گاهی میترسم نکنه داره خیانت میکنه

من درونگرام هرجمعی رو نمیپسندم تو جمع مخصوصا اگه دور باشن خیلی ساکتم در حد سلام و خداحافظ، از رابطه ...

ببخشید عشق منم فردی درونگراست ک بخاطرمشکلاتی ک داره الان نزدیک ۲ماه هست ک از هم دوریم و تواین مدت اصلا حرفی از مشکلاتش نمیگه و فقطم ۲،۳بار پی ام داده من موندم چکار کنم بااین خصلتش ..گاهی میترسم نکنه داره خیانت میکنه

خیلییی ساکت.کم حرف.اروم.ریلکس.خونسرد.اهل ییرون رفتن و اجتماع نیست زیاد.سرش تو کار خودشع.

ببخشید عشق منم فردی درونگراست ک بخاطرمشکلاتی ک داره الان نزدیک ۲ماه هست ک از هم دوریم و تواین مدت اص ...

خوب امکان هرچیزییی وجود داره دیگه ..ولی اینکه میگم غمامو میریزم تو خودم منظورم این نیست که روشون تمرکز میکنم و رفتار دیگه ای نشون نمیدمو از زندگی روزمره و کارایی که انجام میدادم دور میشم...اتفاقا سعی میکنم هرکاری کنم تا کسی متوجه این که مشکلی دارم نشه مثلا صحبتم با دوستامو بیشتر میکنمو... ولی عزیزم یه موضوع رو خوب میدونم که اقایون خیلی زود انرژی و فکرای منفی طرف مقابلو حس و دریافت میکنن و از طرف مقابل زده میشن سعی کن مثبت نگاه کنی و کمکش کنی 🙂💜

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
ببخشید عشق منم فردی درونگراست ک بخاطرمشکلاتی ک داره الان نزدیک ۲ماه هست ک از هم دوریم و تواین مدت اص ...

تو دوماه فقط دو سه بار پی ام داده؟ یا مشکلی داره یا سرش جایی گرمه بزار تو حال خودش باشه فعلا ببین چیکار میکنه