2777
2789
عنوان

افراد درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 26 پست
ببخشید عشق منم فردی درونگراست ک بخاطرمشکلاتی ک داره الان نزدیک ۲ماه هست ک از هم دوریم و تواین مدت اص ...

شوهر من.اصلا اهل محبت کردن نیست.از پیام دادن و زنک‌زدن با گوشی متنفره.میرم جایی اصلا زنک‌نمیزنه‌میزاره تا خودم بیام.مم عاشقشم اما گاهی کم میارم.کلا جایی باشه عیجکس نمیفهمه ک حضور داره..ن بابا خیانت کجا بودخصلتشونه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
تو دوماه فقط دو سه بار پی ام داده؟ یا مشکلی داره یا سرش جایی گرمه بزار تو حال خودش باشه فعلا ببین چی ...

اره دو سه بار پیام داده برخوردشم خوب بوده ولی نمیدونم چرا فکرمیکنم سرش جای دیگه گرمه البته خودش که میگه مشکلاتی براش پیش اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من.اصلا اهل محبت کردن نیست.از پیام دادن و زنک‌زدن با گوشی متنفره.میرم جایی اصلا زنک‌نمیزنه‌میزا ...

خب این شوهرم نیست دوست پسر ک بقصد ازدواج باهمیم برهمون میگم نکنه خیانت می‌کنه 

درون گراها بهترین پاک ترین فرد هستن بسیار اروم ومنطقی روابط نادرست کمتری هم دارن تا کسی که اجتماعی تره ومیون جنس مخالف غلت میزنه 

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

افراد درون گرا احساساتون رو بروز نمیدن و زیاد در موردش صحبت با کسی نمیکنن، ولی هیجانی هستند مثلا اگ سری میخندن سری هم عصبانی میشن...

بیشتر ترجیح میدن تنها باشن تاوارد بحث های چرتوپرت باشن چون فکر زیاد میکنن ، ذهن منطقی یی دارن و اینا

بیشتر فیلسوفا و نظریه دان ها هم همین افراد درون گرا بودند تو تاریخ

ببخشید تو تایپیکم راجب عشقم ک درونگراس گفتم میشه نظرتونو بگین

کدوم تاپیک پسرهای درون گرا اگه واقعا درون گراباشن بستگی به این داره تو زندگیشون به چیزی مشغول باشن به کار به خانواده،به درس و...ولی چیزی که مسلمه اینه که مخاطب اگه واقعا علاقمند وپیگیر رابطه باشه از رابطه دور نمیشه فرقیم نمیکنه درون گرا لاشه یا برون گرا اگه رابطه صمیمیت و نزدیکی واعتماد کافی توش باشه پس فاصله ای هم توش نیست 

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
خب این شوهرم نیست دوست پسر ک بقصد ازدواج باهمیم برهمون میگم نکنه خیانت می‌کنه 

اگه خیلی دوسش نداری مجبور نیستی با پاش بمونی.چون خیلی جاها برات حسرت میشه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم