2777
2789
عنوان

درد قفسه ی سینه کرونا چجوریه؟

88 بازدید | 2 پست

من برای بار دوم مبتلا شدم متاسفانه،سری پیش درد قفسه سینه نداشتم وای الان هم معده درد دارم و هم دقیقا وسط قفسه سینه ام درد میکنه،خیلی میترسم نمیدونم از معدمه یا از ریه،کسی مثل من بوده؟تعداد تنفس چقدره تو کرونا با بینی گرفته کسی میدونه ؟؟من 1۸ بارم شوهرم ۲۱ بار گاهی ۲۳ بار تو خواب،لطفا کسی اطلاعات داره بگه ممنون میشم 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

شاید اصلا کرونا نباشه از کجا اینقدر مطمنی تست دادیَ؟

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
شاید اصلا کرونا نباشه از کجا اینقدر مطمنی تست دادیَ؟

بله 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.