2777
2789

چهارسال پیش چهار نفر تو دانشگاهمون همزمان از من خوششون میومد

دوتاشون ک خوب نبودن از نظر ظاهر البته یکیشونم پولدار بودن خیلی 

حالا اینا ب کنار 

اون دوتای دیگه(یکیشو میگیم مثلا محسن یکشم علیرضا اسم مستعاره اینا)

جفتشون خوش قیافه بودن ولی من اهل دوستیو اینا نبود تا اون‌موقه هم با کسی دوست نشده بودم ولی علیزضاهه واقعا دلمو میبرد

بعد حدود یماه حرف زدن در مورد چیزای مختلف دیگه بهش علاقمند شدم و باهم دوس شدیم(با علیزضا) 

محسن نیومد خودش بمن بگه از من خوشش میاد 

هی تو گروه دانشگاه میگفت از یکی خوشم میاد و فلان و بیسار 

حرفای قشنگی میزد ولی نمیگفت منظورش کیه اخر ب دوست صمیمیه من گفت (قبل اینکه با علیرضا دوس بشم اینکارارو میکرد )

به دوست من گفت و دوستمم جریانو‌ بمن گفت من گفتم نه اهل دوستی نیستم و نمیخوام . بعد اقا تصمیم گرفتن خودشون بیان بحرفن با من 

اومده پی وی من اینجوری بود بخدا انقد بدم اومد دقیقا پیاماش یادمه : سلام . خوبی؟ فککنم خودت از جریان خبر داری. نظرت چیه ؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اینجوری درخواست دوستی میدن ؟ منم گفتم من اهل دوستی نیستم گفت خب اگر شما اینطور میخواین مساله ای نیست و خدافظ 

بیاید بقیشم بگم  

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش من با علیرضا دوست شدم درسته اهل دوستی نبودم اما به قصد ازدواج بود و خیلیییییی دوسش داشتم 

بعد اینکه من رل زدم این محسنه رفت ب همه گفت که اره اقاجان من اصلا ازین دختره خوشم نمیومد دیدم افسرده س غمگینه گفتم برم باهاش دوس بشم خوشحالش کنم و‌اینا 

ازینم بگذریم 

تو اینستا من اینو فالو داشتم خودش فالو‌ریکوئست داده بود بعضی وقتا هم استوری ریپلای میکرد من خیلی خشک و معمولی و کوتاه جواب میدادم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بعد این محسنه بدن سازی کار میکنه خداوکیلی هیکلش. خوبه . علیرضا تپله یکم .دوسال پیش اینا بود  محسن هی استوری میذاشت از تمرینای باشگاهش و هی عضله هاش معلوم بود خلاصه این علیرضای ما ناراحت میشد ازینکه من اونارو میبینم منم انفالو کردم محسنو 

بعدش دیدم محسن منو بلاک کرده:/ 

یسال اینا بلاک بودم 

بعدش اتفاقی فهمیدم انبلاک شدم 

ولی نیومد فالو ریکوئست بده منم کاری نداشتم

با علیرضا هم یساله کات کردیم

الا یکی از دوستای محسن استوری گذاشته اونم تگ کرده من زدم رو تگش ک پروفشو ببینم دیدم نمیاره دوباره اسمشو سرچ کردم دیدم بلاکم 😐 

معنی این کارا چیه واقعا خداوکیلی خب بعد چهار سال بیخیال بشو دیگه دوست من 

فازش چیه اخه انقد درگیره بلاک انبلاک بلاک 😐 بمن نگید توام درگیری که چک میکنی من اتفاقی متوجه شدم توضیح هم دادم

امروز من با یکی دوست شدم اونم اسمش علیرضاس هر جا میرم ی علیرضا میبینم😂

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
بعد این محسنه بدن سازی کار میکنه خداوکیلی هیکلش. خوبه . علیرضا تپله یکم .دوسال پیش اینا بود  مح ...

ولششش خلع

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
میگم این خوشگلا و پولدارا رو چه جوری تو دانشگاه پیدا میکنید؟ تو کلاس ما همه پسرا شبیه بقیه پول ماست ...

کلاس ما هم کلا دوتا خوشگل داشت همین دوتا بودن ک گفتم 

اینا جفتشون قداشون کوتاه ۱۷۵ هست 

اون پولداره خوشگل نبود 

همه خوشتیپ پولدار ها رو جدا کردی گوجه پلاسیده ها رو گذاشتی برای بقیه خواهر جان یکی یکی.... 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
ولششش خلع

امشب دیدم دوباره بلاک کرده اینجوری بودم🥱🤯 بابا ولمون کن دیگه تموم شد 

همه خوشتیپ پولدار ها رو جدا کردی گوجه پلاسیده ها رو گذاشتی برای بقیه خواهر جان یکی یکی.... 

باو کلاس ما مسجد بود کلا سه نفرمون‌دوسپسر داشتیم از دخترا

امشب دیدم دوباره بلاک کرده اینجوری بودم🥱🤯 بابا ولمون کن دیگه تموم شد 

کلان بزار گوع بخورع ثبات شخصیت ندارع

علیرضا اونجا آنجا همه جااااااا

دقیقا😂