2777
2789
عنوان

خوهرا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان چیکار کنم با این وضع زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 162 پست

تو نمازخونش بکن .مگه خودت نمازخون هستی خدای نکرده کار بدی میکنی؟

خیلی کم پیش میاد کسی نماز بخونه .بره سمت خلاف اونم تو این دوره زمونه.

ببین اگه نماز نخونه ریسکش خیلی بیشتره.

بعدشم وقتی تو شوهرت را دعا میکنی هیچ اثر نمیکنه.چون فعلا پشتشو کرده به دین.یعنی درهارو به رو خودش بسته.تو کمکش کن در را به سوی خا باز کنه.اونوقت ببین آیا بازم اخلاقش همینه؟

من قول میدم اگه مذهبی بشه از تو هم میزنه جلو.  

تو نمازخونش بکن .مگه خودت نمازخون هستی خدای نکرده کار بدی میکنی؟ خیلی کم پیش میاد کسی نماز بخونه .ب ...

کاش بشه

انقد راجع ب اسلام و امامامون چیزای بدی کردن تو مخش 

بسیییییییار مقاومت میکنه

حتی بعضی وقتا بحثمون میشه سره چیزایی ک میشنوه و میاد میگه

بیشترم بخاطر بعضی از اخوندای از خدا بی خبره ک با کاراشون باعث شدن جوونا ب دین و اسلام هم بدبین بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه.این دفعه شما پا پیش بزار به من  وخودت ثابت کن دوسش داری.البته من از شرایطط خبر ندارم.ولی ی پیامک بهش بزن.ی بار هم شما پا پیش بذار.ناامیدش نکن.ولی من که شمارو نمیشناسم ی لحظه نگرانش شدم.فقط ی زنگ بزن حالشو بپرس.

ببخشید حلال کن من خیلی نصیحتت کردم.شرمنده.از دستم ناراحت نباش گلم.شب بخیر 

کاش بشه انقد راجع ب اسلام و امامامون چیزای بدی کردن تو مخش  بسیییییییار مقاومت میکنه حتی بعض ...

دقیقا.حوصله کن به خدا اعتماد کن کمکت میکنه.البته اگه ماهواره دارین دیگه نذار نگا کنه.تو گوشیش نباید هر سایتی بره.باید صبور ومهربان پیش بری.تا پیروز بشی.

نه دیگه.این دفعه شما پا پیش بزار به من  وخودت ثابت کن دوسش داری.البته من از شرایطط خبر ندارم.ول ...

عزیزم من ازتو خیلی ممنونم بابت راهنماییات

خواهری کردی در حقم وقت گذاشتی راهنماییم کردی

اگه تونستی زحمت بکش درخواست دوستی بده شماره بدیم 

تو واتساپ راحت تر صحبت کنیم

راجع ب باردار شدنم درد دل کنیم

من هیچ دوست صمیمی ندارم ک بتونم دردامو بهش بگم

حتی ب مادرمم خیلی حرفامو نمیزنم

در واقع همیشه آبرو داری میکنم تا هیچ کس با چشم بد ب زندگیم نگاه نکنه

دقیقا.حوصله کن به خدا اعتماد کن کمکت میکنه.البته اگه ماهواره دارین دیگه نذار نگا کنه.تو گوشیش نباید ...

ماهواره هم باشه فقط اخبارو فوتبال میبینه

گوشی هم تلگرامش ک قطعه ولی اینیستا داره

قبلن خیلی دلش میخواست اینستا نصب چون دوست نداشتم نکرد خداییش

ولی پارسال خیلی خواهش کرد رضایت بدم نصب کنه پیش دوستاش واسش بده هی میگن چرا نصب نمیکنی و اینا گفتم باشه

خواهش میکنم گلم.اینستا خیلی بده.حتی من که ادعای مذهبی میکنم ی لحظه برم تو اینستا خیلی تحریک میشم خیلی فیلمای بد میاره.ولی بازم صبوری کن فعلا چیزی بهش نگو.الان وقتش نیست.الان وقت احوالپرسیه

خواهش میکنم گلم.اینستا خیلی بده.حتی من که ادعای مذهبی میکنم ی لحظه برم تو اینستا خیلی تحریک میشم خیل ...

اون بارها قسم خورد تو فیلمو جاهای دیگه نمیره

فقط پست میذاره و پستای دوستاشو میبینه

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه ولی شما به هیچ عنوان حق ندارید شوهرتونو مجبور کنید یا براش خط قرمز بذارید که نماز بخونه .شما حق ندارید عقاید خودتونو به ایشون تحمیل کنید. ممکنه نتیجه عکس بده .لطفا به عقاید همدیگه احترام بگذارید. بین شما یه سوتفاهم به وجود. اومده. درباره سکوت کردن ایشون که بهتره در مورد اون صحبت کنید وبرطرفش کنید .بهترین راه مراجعه به روانشناس زوج درمانگر هست نه وادار کردنش به نماز!!! 

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه ولی شما به هیچ عنوان حق ندارید شوهرتونو مجبور کنید یا براش خط قرمز بذاری ...

اخه پیش روانشناس رفتن وقت میخواد ک هیچ وقت نمیذاره

اون یا خوابه یو وقتی بیدار میشه میره بیرون

در صورتی ک من شرایط خونه رو طوری نکردم ک بخواد فراری باشه

اخه پیش روانشناس رفتن وقت میخواد ک هیچ وقت نمیذاره اون یا خوابه یو وقتی بیدار میشه میره بیرون در ص ...

میتونید. مشاوره انلاین یا تلفنی بگیرید چند جلسه خودتون صحبت کنید تا برخی مسایل خودتون. بخصوص مسله کنترل. خشمتون حل بشه بعدا خود روانشناس بهتون یاد میده چیکار کنین تا همسرتون هم بیاد پیش روانشناس. دوم اگر همسرتون سکوت میکنن دلیل بر بی اهمبتی کردن نیست بلکه ایشون نمیخان با شما جروبجث کنن یا دعوا کنن چون نمیخان ناراحتی زیادی پیش بیاد بخاطر دوست داشتن شما سعی میکنن آروم باشن تا جو آروم بشه شایدم هم یک نوع حالت دفاعی هست که ایشون میگیرن یعنی بخاطر ترس یا نانوانی در حل مشکل با سکوت میخان صورت مسله رو حل کنند. که همه این مسایل با مراجعه به زوج درمانگر روشن میشه. خواهشا از فکر وادار کردن به نماز یا هر عقیده. دیگه بیرون بیاین که نتیجه عکس میده. وممکنه بیشتر حالت تدافعی بگیره. در زنذگی مشترک کسی حق نداره. عقایدشو به دیگری تحمیل کنه . چه بسیار نماز خون ها که کارهای خیلی بدی هم میکنن وکلی حق الناس گردنشون هست پس نماز ملاک درستی آدمها نیست

میتونید. مشاوره انلاین یا تلفنی بگیرید چند جلسه خودتون صحبت کنید تا برخی مسایل خودتون. بخصوص مسله کن ...

بله اتفاقا هرموقع خواهش کردم نماز بخونه انگار ی حالت لجبازی ب خودش گرفته

نمیدونم والله روانشناس هم انگار تا یه مدت تاثیر داره

کتابهای روانشناسی زیاد خوندم تو سایت های روانشناسی هم زیاد مطلب خوندم ی چیزایی بلدم از شوهرداری

عصبانیتم فقط بخاطر تکرار اشتباهاتیه ک قبلا انجام داده و ناراحتی پیش اومده و بعد باصحبت حل شده و قول داده دیگه تکرار نشه ولی بازم شده