2777
2789
عنوان

❤️چالش جمله ی انگیزشی ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7333 بازدید | 132 پست
هووووف تا کلم نارنجی بشه شما رفتی سبز...کلا آشنایی حاصل نمیشه ... من این رابطه رو لفت میدم... من باخ ...

همچین اش دهن سوزیم نیستم 😂😂😂😂😂

نه بابا عزیززززم 😫

من سبز بشممم😒

من هفته ای ۲۰۰ تا کم میکنمممم😂😂

به زودی تو نارنجی میبینمت😌

برای شروع کردن هیچ وقت دیر نیست فقط اراده قوی میخواد 

اگر از اون دسته افرادی هستید که اولش با پشتکار زیاد میان اما وسطای کار خسته میشن، روی صحبتم با شماهاست ،چون خودم هم یکی از اونها هستم 

اصلا به این فکر نکنین که وای این هفته زیاد شدم یا اصلا کم نکردم ،فقط ادامه بدین ،نگین ولش کن بابا ،من که اینقدر رعایت کردم چرا کم نکردم ،بگین هر روز برای من شروع دوباره است ،از امروز دوباره میخوام رژیم بگیرم ،از امروز  میخوام تصمیم روز اولم رو یادم بیاد که چقدر ذوق و شوق داشتم برای شروع رژیمم، امروز هم مثل همون روز اول با انگیزه دوباره شروع میکنم .

مطمئنا خیلی از ماها یه دفعه چاق نشدیم به مرور وزنمون بالا رفت پس چرا باید به این فکر کنم زود باید لاغر شم ،همون طور که به تدریج وزنم بالا رفت ،به تدریج هم وزنم رو میارم پایین .

چیز نشدنی هم نیست ،حتما میشه فقط و فقط باید خودت بخوای .برای همتون آرزو میکنم که به هدفتون برسین .موفق باشین 🙏🙏🙏😍😍😍🥰🥰🥰🌹🌹🌹🍁🍁🍁❣❣❣💐💐💐🌱🌱🌱🌱☘☘☘⚘⚘⚘🌷🌷🌷🍃🍃🍃🍂🍂🍂🌻🌻🌻🌺🌺🌺🥀🥀🥀🤗🤗🤗🤗🤗☺️☺️💝💝💝💖💖💖😊😊😊😊🍀🍀🍀🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🏵🏵🏵🏵🍂🍂🍂🍂🥀🥀🥀🥀⚘⚘⚘⚘💐💐💐💐💐💐💐💐🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست بعد از اینکه کلی چیز میز خوردین و حالتون بد شد کافیه خودتون رو ببخشید و سمج تر از قبل به برنامه لاغریتون برگردین و  پایبند باشین.

از مسیر اصلی خارج نشین حتی اگه خطا کردین

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

بزرگترین خیانتی که در حق خودت میتونی بکنی اینه که وسط کار بی خیال بشی.   این رو بدون که خیلی ها شروع می کنند اما نکته اینجاست که بیشترشون کم میارن و بی خیال میشن. تو جز اون انگشت شمار جون سخت باش و ادامه بده.

اپلیکیشن مانکن

همش نگو از شنبه شروع میکنم 

از سر برج شروع میکنم

بعد از شیردهی شروع میکنم ....

بدو از همین الان شروع کن تا دیر نشده 

امروز هیچ فرقی با شنبه های پیش رو نداره 

شنبه هایی ک هیچوقت نرسیدن و تو فقط خودت رو براشون گول زدی

الان شروع کن و اون شیرینی کوفتی رو بذار کنار 

هرچی هله هوله داری بریز دور 

آشپزخونه و کابینتارو پاک سازی کن 

الان شروع کن و شنبه رو به زانو در بیار....‌.  

تاکی میخوای توی عروسیا و مهمونیا گن لاغری بپوشی ؟؟

اون چربیهایی که از بالای گن میزنه بیرون رو چجور قایم میکنی؟

اصلا چجور میخوای برقصی و قرررر بدی 

اون بازوهای کت و کلفتو چجوری میخوای آب و تاب بدی 

با اون رونها و پاهای چاق چجور میخوای پاشنه بلند بپوشی و مثل فرفره این سو و اون سو کنی ؟؟

اون وسط بین اون همه باربی و کمرباریک مثل یه تنه ی درخت میمونی که داره سعی میکنه اداشونو دربیاره

میای خونه و گن رو درمیاری ....میگی اه عجب کوفتیه همه ی دل و رودم درد گرفت ..جلوی آینه نگاه به خودت میکنی و بازم افسوس میخوری که چرا نمیتونی مث اونا باشی ..افسوس نخور

پاشو شروع کن 

توهم میتونی دقیقا مثل اونا بشی حتی بهتر و زیباتر

تو یک زنی ..یک زن به زیبایی گل به لطافت ابریشم به روشنی خورشید 

تو یک زن هستی که زیباییت رو فراموش کردی

به خودت بیا و شروع کن 

ورزش و رژیم سخت هست اما اگه بهش عادت کنی شیرین ترین کار دنیاست

یادت باشه تو یک زن هستی که هرکاری رو اراده کنه میتونه انجام بده

۵۵کیلو بودم و ازدواج کردم 😍🤩

۵۶کیلو بودم که باردارشدم🥰

۷۴ کیلو بودم که زایمان کردم 🤪

تو ۶ماه اول شیردهی۶۷ کیلو شدم و این اصلا منو راضی نمیکرد

سایز نامتناسب و اضافه وزن اصلا بامن جور نبود 😒

به محض اینکه غذای کمکی بچه رو شروع کردم ورزش و بپر بپر و رژیم رو در پیش گرفتم و الان با۵۰ کیلو درخدمتم😎

بدو یه موزیک بذار و  بپر بالا پایین که چربیهات جلز ولز کنن😃

دیروز روز فست برنامه چالش پاییزی ما بود (عزیزانی که شاید سوال براشون روز فست چیه ، روزیه که ما زیر ۵۰۰ کالری باید مصرف کنیم ) جز سخت ترین روزهای فست بود چون هم گشنه ام شده بود هم به شدت میل به خوردن چلو گوشت چرب و چیلی داشتم   ولی به هر طریقی بود تحمل کردم و رمز موفقیت من که تونستم این روز رو با موفقیت به پایان برسونم ، این بود که توی ذهنم ِِِ لذت خوردن اون غذای خوشمزه رو با لذت حس موفقیت ، لذت رفتن رو وزنه صبح یکشنبه و داشتن یه کاهش تووووپ ، لذت حس انجام دادن یک چالش و بازنده نبودن ، پوشیدن شلوار جین هایی که قبلا تنگ بود و الان به راحتی پام میره و ... مقایسه کردم و این باعث شد قدرت و انرژی بگیرم و روی برنامه ام بمونم و الان حس خیلی خوبی نسبت به دیروز داشته باشم       تو دوره رژیم از این روزها واسه همتون پیش میاد اینم یه راه کار خوب که میتونید استفاده کنید و از  حس عالی بعدش کیف کنید ، حسی که با خوردن یک بشقاب غذا هیچ وقت تجربه اش نمیکردید