2777
2789
عنوان

سفید شدن موی سر نوزاد چهار ماهه

505 بازدید | 14 پست

سلام دو تا تار سفید داره ، چی کار کنم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اینا نشونه..نکن شاید زیاد شه نگران نباش..میریزه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نوزاد شما بور باشد، مقداری از تغییر رنگ در موی سر می تواند طبیعی باشد اما اگر نوزاد شما مو و ابروی تیره ای دارد و به اصطلاح سبزه است، در این مواقع مشکل سندرم ژنتیکی است که منجر به  سفید شدن موی سر او شده است که شما باید حتما به متخصص اطفال مراجعه کنید تا نوزاد شما از نظر رنگ پوست، ناخن و مشکلات ناخن، نازکی تار مو و زمان دندان درآوردن بررسی شود. همچنین اگر در خانواده شما فردی باشد که زودتر موقع موهای سرش سفید شده است، می تواند زمینه ارثی هم داشته باشد. اگر سابقه چنین مشکلاتی در نوزاد شما وجود دارد باید خیلی زودتر به متخصص اطفال مراجعه کنید وعلت دقیق سفید شدن موی سرش بررسی شود.

بوره یا مشکی؟

مشکی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نوزادت بوره

مشکی

موهاش بوره؟؟؟؟  البته درکل موهاش میریزه دوباره درمیاد نگران نباش

مشکی

آبجی منم داشت الان هم ۸سالشه هنوز داره یه ۱۰تایی میشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آبجی منم داشت الان هم ۸سالشه هنوز داره یه ۱۰تایی میشه

دکتر بردین؟

دکتر بردین؟

ن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️