2777
2789
عنوان

چقدر دلم شکسته..

165 بازدید | 14 پست

خیلی برامن بابقیه عروساشون فرق گذاشتن...همش هی نداریم نداریم...

اولیوهمچیش بهترین بود...گفتن زیرقسط پسراولمونیم...نداریم...من حتی چوبامم نگرقتن..همچی تزسربازکردن...ماهم همچی عزاول باهمسرمبود..قسطامون..همچی...حتی من حلقه ازدواج نداشتم...

حالا..واسه عروس جدیدشون...دوباره همچی بهترینه..منوحتی پاگشانکردن...

دلم گرفت...چقدرباهمسرم بدبختی کشیدیم تازندگی ساختیم...ولی کاش خوانوادش قدربدونن...

دیشب خیلی گریه کردم..دلم بحال خودم سوحت...

دعاکردم ک خدایابه منم چیزی بده ک حسرتاموفراموش کنم...

اوناازاولم نمیخاستنم...مجبورشدن...

چقد فرق گذاشتن بده

آه بدم میاااااد

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره...واسه این یکی میخان ناشین زیرپاشونوبدن طلابگیرن

نمیدونم چی بگم ما حتی تو شرایطی بودیم که پول واسه یه فرش خریدن نداشتیم اما اونا رفتن کل مبلمان و فرششونو عوض کردن دلم گرفت

صلواتی برای ظهور
نمیدونم چی بگم ما حتی تو شرایطی بودیم که پول واسه یه فرش خریدن نداشتیم اما اونا رفتن کل مبلمان و فرش ...

اره...باوام عزدواج مارفتن فرش وپرده نوخریدن...ای خدا...چقدرتوفشاربودیم...سرشب چله ایم ببینی چیکارکردن...ک ماندتریم وفلان...ولی هم واسه اولی بردن هم سومیه