2777
2789

امروز بعد از یک هفته عقب افتادن پریود شدم بیبی چک زده بودم هاله افتاده بود چقد خوشحال بودم الکی چقد امید داشتم خسته شدم دیگه داره میشه ۳ سال ک دارم انتظار میکشم کلا از ماه قبل حالتام فرق میکرد همش میگفتم حامله ام شوهرم چقد گفتم بیبی هاله افتاده اول باور نمیکرد بعد چقد خوشحال شد شکممو بوس میکرد چقد ذوق داشتم انگار دیگه هیچی نمیتونه خوشحالم کنه همه اطرافیانم دوست آشنا بچه دارشدن جز من خیلی تنهام 😭😭😭😭😭😭😭😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

مشکلت چیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه

خودم تنبلی تخمدان دارم اما دکتر میگفت میشه ک حامله بشی نمیدونم چرا جواب نمیگیرم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

إن شاءالله به حق امام زمان(عج)و اهل بیت (علیهم السلام)بارداربشید عزیزم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
اگه حاله افتاده بود باید میرفتی ازمایش میدادی

آخه بعد از اون بیبی یکی دیگه زدم فرداش ک منفی بود امروزم پریود شدم 

عزیزدلم ایشالا ک زود زود باردار میشی.بهش اصلا فکر نکن دقیقا همون وقتی ک بیخیالش میشی میفهمی باردارشدی.شکوفه سنجد بگیر از روز پنجم پریودیت شروع کن ب خوردن دوتا قاشق بریز به اندازه دوتا لیوان اب کن روش بذار بجوشه بعد ک دیدی ابش کم شد درحد یه لیوان شد خاموشش کن بعد بخور خیلی خوبه.من خودم ۱۰ روز خوردم بعدهمون ماه باردارشدم یکی دوتا از بچه های همینجاهم بهشون گفتم اونا خوردن حامله شدن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
آز دادی؟ 

نه گفتم یکم صبرکنم اگه پریود نشدم برم آز بدم ک امروز پریود شدم 😭😭

من ازمایش دادم دفعه اول  گفتن دوباره باید ازمایش بدی   امروز بعد ی هفته ازمایش دادم ب ...

الهی ک ب حق امام حسین مثبت باشه 😭😭

خودم تنبلی تخمدان دارم اما دکتر میگفت میشه ک حامله بشی نمیدونم چرا جواب نمیگیرم 

چیزی در مورد قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل شنیدی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا