2777
2789

بخاطرتنهایی وکارزیادش که خونه نیس....بعضی وقتامیرم خونه باباش اونم یه شب...ازترس کروناکه هیچ دوس ندارم برم....موردبعداینه آخرین دفعه رفتم مادرشوهرم بی احترامی کرد...پدرشوهرمم حرف زشت به بچه زد...باشوهرم دعوام شد....همش سعی داره کاراشونوعادی جلوه بده...میگه اونابزرگترن ...میگه چون تنهایی وبچه شیطون بروکمکت کنن....منکه تصمیمموگرفتم نرم دیگه...حالااگه شوهرم بازگفت بریم اونجا بگیدچی بگم دهنش بسته شه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

شوهرم بهشون گفته کاراشونوهمش میگن مامنظوربدنداریم....لعنتیا

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نمیرم خیلی دلت میخواد خودت بفرما برو والسلام

خودش میره...حریفش نیستم

ممکنه دلش بشکنه چیزی نگو 

دل منوکه شکستن چی؟

بنظرم  بهش بگو ی چیزی میگم وجدانن خودت بزار جای من و بدون هیچ دروغی  بگو اگه هر چی تو گعتب من میرم. بهش بگو اگخ تمام این رفتار هارو خانواده من باهات داشتن چیکار میکردی قسمش بدا جون بچه ات راستشو بگه اونوقت دوتایی با هم ی فکری میکنید دیگه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
حالا واقعا حرف بد زدن؟ اخه خانوما معمولا یکم حساسن

بقرآن...به بچم جلومن فحش داد

بسپار به خدا  مگه به عدالت خدا شک داری؟

شک ندارم...دوس ندارم برم...چی بگم شوهرم دیگه اصرارنکنه؟

بقرآن...به بچم جلومن فحش داد

عزیزم یه چیزی بگم که خیلی به چشم دیدم

شما بالا بری پایین بیای نمیتونی واسه خودت احترام بخری از سمت خانواده شوهر

فقطططط شوهرت باید این احترامو از سمت خانوادش واست بگیره

عین مامان من دقیقا که همه چیز دست بابام بود.

شما هرچی بگی میگن عروسه

شوهرت محترمانه بگه به بچه فحشی چیزی ندین

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛
بنظرم  بهش بگو ی چیزی میگم وجدانن خودت بزار جای من و بدون هیچ دروغی  بگو اگه هر چی تو گعتب ...

آخه خانواده من اصلااهل فحش دادن وکارای اینانیستن