2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد لطفا.

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه های اینده چ اخه تا اخر سال داره😁

اره تااخرسال

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
خدا کنه اگه این ماه بشم یعنی بهت شدیدا ایمان میارم تو حسات👑

ایشالا که میشی 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
حسم میگه ببخشید شما

بچه دومم چیه .تا چند سال دیگه جدا میشیم .نگفتی اونی که اسمش میم هست چیکارست تو زندگیم

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

چ ماهی؟چ ماشینی؟❤❤

عجب🤔

دیگه فقط مونده زمستون شایدپراید

اره بیاد به احتمال زیاد میگه ولی تو هم حست بهش بگو

من یکبار ک صمیمی شده بودیم خیلی گفتم چن ماه قبل بود گفت نمیخواد اصلا ب رابطه فکر کنه بعد خودش باز مدام پستامو لایک میکرد استوریمو زود سین میزد استوری میذاشت ک ریپ بزنم بیو میذاشت درباره حرفایی ک زدیم ی جورایی انگار پشیمون بود تا دوباره پیام دادم و حرف زدیم ولی به روم نمیاره ک پشیمونه یا میخواد و اینا اصلا هیچی نمیگه خیلی بلاتکلیفم نمیگه ولی مدام از دخترایی میگه ک بهش پیشنهاد میدن و این رد میکنه نمیفهمم 

بچه دومم چیه .تا چند سال دیگه جدا میشیم .نگفتی اونی که اسمش میم هست چیکارست تو زندگیم

پسر

یه ۵ تو ذهنم

میخاد جدایی بندازه؟

به منم میگی حسشو؟ دوسم داره؟ ازدواج داریم

۲ دله

حست میگه کی باردار میشم؟

سال دیگه