2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

اگه ذاتا اینطوری باشه فایده ای نداره

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

با بی محلی بدتر میشه اخلاقش منم همسرم اینجوریه مثلا بهش کلک میزنم میگم کدوم دوستام هر روز با همسرش چ برخوردی داره یا چی بهم میگن از خوبی هاشون واقعا تاثیر داره نه فورا ولیجواب میده

نه 

بد عادتش میکنه مخوصا اگر بلد نباشی شعله رو تنظیم کنی میزانش کم و زیاد بشه 

خودت باش 

سعی کن خواستتو بهش بگی یا برید مشاوره 

یا با کسانی که بلدن معاشرت کنید 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
نه چون ذاتش همونه

پس چیکار کنیم ک درست شه؟ به بی تفاوتی هاش اداامه بده منم ادمم نیاز به توجه و محبت دارم هزار بارم بهش گفتم  ه

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

فک نکنم. من قبلا سرد بودم. قلبا دوستش داشتم ها ولی احساس نداشتم برعکس نامزدم خیلی گرم بود باهام الانم هست. ولی انگاری گرم بودن اون منم درست کرد. خودش الانم میگه ک قبلا خیلی سردبودی الان خوب شدی. شما باید گرم باشی اونم بتونگاکنه تغییرکنه

ن اتفاقا تو باید دست به کار بشی 

خب چیکار کنم هر کااری بگی کردم  بهش مححبت کردم مهربون بودم بازم اانگار ن اگار

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت