2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 40 پست
واقعا؟!؟؟؟منم میرم بیمارستان دولتی،تحت نظر خودشم هستم،اما بالای یه تومن باید پول بدم!!!

عه چه پول دوسته😕

من خودم از ماما پرسیدم چقدر میگیری گفت هیچی هر موقع دردت گرفت بهم زنگ بزن 

کدوم شهرین شما؟

عه چه پول دوسته😕 من خودم از ماما پرسیدم چقدر میگیری گفت هیچی هر موقع دردت گرفت بهم زنگ بزن  ...

تهران نیستم ،شهرستانم.خوشبحالتون.انشاءله به سلامتی زودتر زایمان کنید.برای منم دعا کنید.

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نیستم ،شهرستانم.خوشبحالتون.انشاءله به سلامتی زودتر زایمان کنید.برای منم دعا کنید.

منم شهرستانم گلم

انشاالله

فقط خدا کنه امشب فردا دردم بگیره راحت بشم

ممنون عزیزم شما هم زایمان راحت و اسونی داشته باشی

منم شهرستانم گلم انشاالله فقط خدا کنه امشب فردا دردم بگیره راحت بشم ممنون عزیزم شما هم زایمان راح ...

شما تو یه تایپیک گفته بودین تخم مرغ دو زرده خوردین خودتون و خواهرتون و بچهاتون چشماشون آبی شد خواستم  بدونم من ماه ۴ بارداری ام الان بخورم تاثیر داره؟

شما تو یه تایپیک گفته بودین تخم مرغ دو زرده خوردین خودتون و خواهرتون و بچهاتون چشماشون آبی شد خواستم ...

سلام عزیزم ببخشید بابت دیر حواب دادن تازه وارد حساب کاربریم شدم

دیگه فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون الان جنین کامله تقریبا

سلام عزیزم در خدمتم

میخوام کاشت ناخن یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا شرو کنم ، برم فنی و حرفه ای یا کنار ناخن کار یاد بگیرم؟

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
سلام عزیزم ت ی تایپیکی پیامتوخوندم گفتی کاشت ناخن خوبه.بنظرتون برم یا ن آخه دو دل هستم میترسم کارخرا ...

سلام گلم

کاشت ظریف کاری خیلی میخواد و خیلییییی باید تمرین کنی تا دستت روون بشه و اینکه پیش یه مربی کار بلد برو حتما

اصلا اصلا اصلا پیش کسای تازه کار واسه اموزش نرو

و خب هر کاری بخوای بکنی اولاش خرابکاری زیاد داری با تلاش و تمرین بهترین ناخنکار شهرتون میشید😘😘