2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چیزیش نمیشه من شب قبل زایمانم نزدیکی داشتیم  خیلی موثره

کیه که قبول کنه خواهر

از اول بارداری تا الان یه بار هم نزدیکم نشد😑😂

ولی اگه تا فردا خبری نشد مجبورش میکنم

با روغن کنجد ماساژ میده دکترم گفت خوبه کیسه اب و رقص رو امتحان میکنم حتما مرسی گلم

فدات عزیزم برا همه کسایی ک نی نی ندارن دعا کن ❤ ایشالله زایمان راحتی داشته باشی و تنتون سلامت باشه 🦋

اهان اخه میگن این ترشحات اومد سریع برین بیمارستان درسته؟

نه عزیزم ربطی نداره

هر وقت دردا سه دقیقه یه بار شد یا کیسه اب پاره شد اونوقت باید رفت بیمارستان

معمولا میگن بعد این ترشحا تا ۴۸ساعت دردا شروع میشن ولی واسه من نشد😶😶

سلام،منم دیروز معاینه شدم و ترشحاتم زیاد شده درد پریودیم بیشتر شده منم نزدیک دوسانت دهانه رحمم بازه،ماما بهم گفت خرکت اسکات و ورخش کمر و پیاده روی و جارو دستی زدن موثره.شما مامای همراه نگرفتین؟ازهزینه اش اطلاعی دارین؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
سلام،منم دیروز معاینه شدم و ترشحاتم زیاد شده درد پریودیم بیشتر شده منم نزدیک دوسانت دهانه رحمم بازه، ...

سلام عزیزم

چرا ماما همراه گرفتم ولی چون بیمارستان دولتی میرم و پیش خودش پرونده دارم رایگانه هزینه ای نمیگیره

به منم گفت این حرکاتو انجام بدم از اول هفته ۳۴ انجام میدادم ولی فایده نداره انگار😪😪

سلام عزیزم چرا ماما همراه گرفتم ولی چون بیمارستان دولتی میرم و پیش خودش پرونده دارم رایگانه هزینه ا ...

واقعا؟!؟؟؟منم میرم بیمارستان دولتی،تحت نظر خودشم هستم،اما بالای یه تومن باید پول بدم!!!

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم