سلام کسی با تعیین روز تخمک گذاری بچه دار شده ؟امروز سونوی واژینال شدم فولیکول ۲۳ داشتم یدونه فقط اقدام کردم تا کی باید اقدام کرد ؟ برای پسر دار شدن ؟ تویه روز همون ۱ بار اقدام کافیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اااا نمیدونستم اینو ؛ من به شدت حالت تهوع دارم موقع تخمک گذاری ربطی داره ؟
خواهرم منم میخام برا پسر دار شدن اقدام کنم خیلی از اینور اونور اطلاعاتی جمع کردم و تا حدودی میدونم اگه به سوالم پاسخ بدی میگم کی تخمکگزاریته و بری اقدام
بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
سونویی که رفتی باید میگفت کی ازاد میشه!!!تعجب میکنم تخمکت الان بالغ هست بزودی باید ازاد بشه..احیانا ...
چرا همش تیر میکشه و میگیره ول میکنه زیر دلم هم درد میکنه یعنی آزاد نشده بوده ؟ زده یک فولیکول به اندازه ۲۷/۳۳ در تخمدان چپ رویت شد سونوگرافی زهره محمدزاده رفتم واژینال هم انجام داد میشناسیدش خوبه؟
اول یه عکس از کیتت میگیری که بره تو گالری بهد جایی که پیام میدی میفرسی اینجا بالا کنار شکلک یه عکس شبیه گالریه اونو میزنی بعد وارد گالریت میشه ..میزنی رو عکس میفرستی
بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...