2777
2789
عنوان

فولیکول۲۳ خوبه آیا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
خوب امروز گفت داری یدونه این یدونه تخمک تا کی هست ؟ فردا هم میشه اقدام کنم؟ 

هرموقع تونستی اقدام کن😊

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب امروز گفت داری یدونه این یدونه تخمک تا کی هست ؟ فردا هم میشه اقدام کنم؟ 

خب پس هنو ازاد نشده ..چندمه سیکلته و اینکه سیکلت چند روزس؟؟؟

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
اااا نمیدونستم اینو ؛ من به شدت حالت تهوع دارم موقع تخمک گذاری ربطی داره ؟ 

خواهرم منم میخام برا پسر دار شدن اقدام کنم خیلی  از اینور اونور اطلاعاتی جمع کردم و تا حدودی میدونم اگه به سوالم پاسخ بدی میگم کی تخمکگزاریته و بری اقدام

من اصلا منظم نیست پریودم و سری پیش هم یه بار اقدام کردم شدم با اینکه کیست داشتم امروزم گفت کیست دارم ...

سونویی که رفتی باید میگفت کی ازاد میشه!!!تعجب میکنم تخمکت الان بالغ هست بزودی باید ازاد بشه..احیانا موقع ازاد شدنت احساس درد در ناحیه رحم نداری؟

خواهرم منم میخام برا پسر دار شدن اقدام کنم خیلی  از اینور اونور اطلاعاتی جمع کردم و تا حدودی می ...

خوب وقتی گفته فولیکول ۲۳ دارم یعنی روز تخمک گذاریم بوده دیگه اینطور نیست ؟ 

من اصلا منظم نیست پریودم و سری پیش هم یه بار اقدام کردم شدم با اینکه کیست داشتم امروزم گفت کیست دارم ...

منم تنبلی دارم تیرماه یه بارداری پوچ داشتم یه پسر ۳سال و۸ماهه دارم واسه دومی نزدیک دوساله اقدامم نشده هنوز

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
سونویی که رفتی باید میگفت کی ازاد میشه!!!تعجب میکنم تخمکت الان بالغ هست بزودی باید ازاد بشه..احیانا ...

چرا همش تیر میکشه و میگیره ول میکنه زیر دلم هم درد میکنه یعنی آزاد نشده بوده ؟ زده یک فولیکول به اندازه ۲۷/۳۳ در تخمدان چپ رویت شد سونوگرافی زهره محمدزاده رفتم واژینال هم انجام داد میشناسیدش خوبه؟ 

من شوهرم گفته اگه این ماه هم روز تخمکگزاریت باردار نشدی ماه بعد هر روز میریزمش😓دیگه برام مهم نبست ماخاد جنسیت چی باشه تو فقط حامله بشو

چرا همش تیر میکشه و میگیره ول میکنه زیر دلم هم درد میکنه یعنی آزاد نشده بوده ؟ زده یک فولیکول ب ...

عکس از کیتت بفرس

چجوری باید عکس فرستاد اینجا 

اول یه عکس از کیتت میگیری که بره تو گالری بهد جایی که پیام میدی میفرسی اینجا بالا کنار شکلک یه عکس شبیه گالریه اونو میزنی بعد وارد گالریت میشه ..میزنی رو عکس میفرستی