2777
2789
عنوان

فولیکول۲۳ خوبه آیا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
نمیدونین تا کی باید نزدیکی کرد و تخمک زنده است اولین بارم بود بعد از ۸ سال 

فولیکولت سمت چپ بود یاراست؟؟؟؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تا الان هیچ قرصی نخوردم یدونه دختر ۸ ساله دارم 

عزیزم تو که پسر میخای فقط باید همون روز که تخمکت ازاد شد اقدام کنی دوباره ۱۲ ساعت بعدشم اقدام کنی فقط این ساعتا که گفتم قبل تخمکگزاری اقدام نباید داشته باشی یا شوهرت اسپرمشو بریزه

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
پس یعنی الان فولیکول ۲۳ خوبه  امروز بعداز ظهر نزدیکی داشتم دوباره ۱۲ ساعت بگذره انجام بدم؟&nbs ...

نه بابا یه شب درمیون خوبه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
پس یعنی الان فولیکول ۲۳ خوبه  امروز بعداز ظهر نزدیکی داشتم دوباره ۱۲ ساعت بگذره انجام بدم؟&nbs ...

رفتی سونو گفت کی ازاد شده؟

سمت چپ بود  فرقی داره؟

من شنیدم چپ که آزادشه دختر میشه از راست که ازادشه پسرمیشه

چندتا مورد اینطوری هم دیدم یکیش خودم

نه بابا یه شب درمیون خوبه

یه شب در میون چیه؟؟؟اونایی که پسر میخان نباید حتی ۱ روز قبل از تخمکگزاری اقدام داشته باشن وگرنه شانس پسر دار شدن میاد پایین فقط باید روز تخمکگزاری باشه ..حالا رابطه داشته باشن باشن اشکال نداره فقط نباید شوهرشون اسپرمشو بریزه

یه شب در میون چیه؟؟؟اونایی که پسر میخان نباید حتی ۱ روز قبل از تخمکگزاری اقدام داشته باشن وگرنه شانس ...

خوب امروز گفت داری یدونه این یدونه تخمک تا کی هست ؟ فردا هم میشه اقدام کنم؟ 

یه شب در میون چیه؟؟؟اونایی که پسر میخان نباید حتی ۱ روز قبل از تخمکگزاری اقدام داشته باشن وگرنه شانس ...

نمیدونم دکتربهم گفته بود یه شب درمیون

گفت ما نمیدونیم کی آزاد شده چون قبلش نیومدی ببینیم ولی کیت گذاشتم دیروز هم ۲ خط اومد امروز هم گذاشتم ...

خط پایینی خیلی پررنگ شده بود ؟؟؟شما باید بدونی چه زمانی تخمکگزاری میکنی قبلش باید یه ماهیی یا دوماهی از کیت استفاده میکردی میفهمیدی چه روزی کیت پرر رنگترین خطو نشون میده که تخمکگزاریت هست 

نمیدونم دکتربهم گفته بود یه شب درمیون

دکتر اشتباه کرده من طبق تجربیاتم یه شب در میون برا دختر دار شدنه واسه پسر اینجور نیست