2777
2789
عنوان

فولیکول۲۳ خوبه آیا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست

میشه ی سوال بپرسم؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااا نمیدونستم اینو ؛ من به شدت حالت تهوع دارم موقع تخمک گذاری ربطی داره ؟ 

من پسر میخواستم فلیکول سمت چپم ازاد شده بود نمیدونستم که مهمه دکتر هم نگفت کلی هم رژیم دارو مصرف کردم ولی دختر شد اگه پسر میخوای بزار سمت راست ازاد بشه

فولیکولت سمت چپ بود یاراست؟؟؟؟

مگه مهمه ابجی؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خواهرم منم میخام برا پسر دار شدن اقدام کنم خیلی  از اینور اونور اطلاعاتی جمع کردم و تا حدودی می ...

منوبگو توسیکلم پوندم اخه ۲۶ام حموم کردم سیکلم قرقاطیه ۳۰یا۳۲روزس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نفهمیدم ببخشید

ابجی ۲۶ای ماه پری من تمام شدسیکلم این سری قرص خوردم زودی پ بشم بناب دلایلی یعنی ۱۱روز بعده پری قبل دوباره پری شدم ک ۲۶ای ماه تموم شد تخمک گذاریم کی هست؟