2777
2789
داکسی سایکلین، فاموتیدین و هیدروکسی کلروکین هر ۱۲ ساعت. اگر بدن درد داری ناپروکسن بخور. عصرا هم یه م ...

عزیزم یه دکتری توی اینستا هس فقط ویتامین سی رو تایید میکنه و میگه دی و زینک نخورید که ویروس تکثیر میشه .میگه علت بالابودن آمار هم ویتامین دی هستش

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کرونا داشتم خوب شدم ولی هنوز سرفه دارم. یه روز دارو نخورم سرفه هام خیلی بد میشن اونوقت شما کرونا داری و دارو نمیخوری؟

من ویتامین d و اسپیرین و زینک و شربت دیفن هیدرامین خوردم . البته اسپیرین رو دکتر ننوشته بود.

روزی حداقل ۵ لیوان دمنوش بخور. سوپ و آش هر روز بخور. ابگوشت خیلی خوبه. با هر وعده غذا لیمو سنگی بخور. خوابت هم باید خوب باشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم من کرونا داشتم خوب شدم ولی هنوز سرفه دارم. یه روز دارو نخورم سرفه هام خیلی بد میشن اونوقت شما ...

آب سیب آب هویج فراوون بخور ببین چقدر زود خوب میشی منم دعا کن😊

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
عزیزم یه دکتری توی اینستا هس فقط ویتامین سی رو تایید میکنه و میگه دی و زینک نخورید که ویروس تکثیر می ...

نه عزیزم ده ها مقاله اثر مثبت اینا رو تایید کرده، پیج دکتر سحر دفاعی و مایسا قیم که هر دو آی سی یو کرونا هستن و فوق تخصص ببینید تا اخبار موثق داشته باشید

عزیزم من کرونا داشتم خوب شدم ولی هنوز سرفه دارم. یه روز دارو نخورم سرفه هام خیلی بد میشن اونوقت شما ...

روزی یه دونه قرص. ولی شما سر خود دارو مصرف نکن. ممکنه حالت بدتر از من باشه و این دارو ها به دردت نخورن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
آب سیب آب هویج فراوون بخور ببین چقدر زود خوب میشی منم دعا کن😊

باشه عزیزم

ممنون🌷

یه قرص دیگه هم بود فکر کنم فیموتادین😅 اینطور چیزی بود. ازیترومایسین هم دکتر برای مادرم نوشته بود ولی برای من نه

بجای دیفن هیدارمین چی بخورم؟

نمیدونم والا😕

کلا سعی کن میوه و چیزای گرم زیاد بخوری.

غذای چرب نخور.

منم تو کرونا خیلی سرفه داشتم شدید 

ناپروکسن بخور 

یکی صبح و یکی شب 

شربت ferfir هم مخصوص سرفه های کهنه و گرفتگی گلو هست .... 

من تو دوروز خوب شدم 

البته دوتا امپولم زدم 

مجدد به دکتر مراجعه کن 

داکسی سایکلین، فاموتیدین و هیدروکسی کلروکین هر ۱۲ ساعت. اگر بدن درد داری ناپروکسن بخور. عصرا هم یه م ...

برا درگیری ریه چه داروی میخواد؟ اگه میدونید لطفا بگید ممنون 

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید