2777
2789
انشاالله که نمیشه، کسی نمیتونه چنین چیزی رو پیش بینی کنه، چند سالشونه؟ بیماری زمینه ای دارند؟ چی تجو ...

پنجاه و هشت سالشونه.ن بیماری ندارن.ی مقدار چربیشون بالاست ک تحت نظر دکتر بودن و دارو میخوردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردارم اصلا نرفتم ببینمشون.آمپول و ی قرصی ک انگار کمیاب بوده میخوره.با قرصای سی و دی و....همش دا ...

پس در حال درمانن، نگران نباش عزیزم خوب میشن انشاالله

اگه همه کسایی ‌که میگیرن قرار باشه فوت بشن که ...

از زمان شروع علایم حداقل تا سه هفته نرید پیششون، شما که باردارید یه ماه صبر کنید. نه پزشک نیستم از نزدیکانم پزشک هستن. الانم دو هفته است خودم و همسرم درگیریم بیشتر در جریان قرار گرفتم و دنبال کردم

پس در حال درمانن، نگران نباش عزیزم خوب میشن انشاالله اگه همه کسایی ‌که میگیرن قرار باشه فوت بشن که ...

میشه براش ی حمد بخونید؟خیلی ناراحتم دلم میخاد بشینم گریه کنم همش...منم برای شما و همسرتون دوتا حمد میخونم.انشالله خوب بشید و برگردید ب روال عادی

بنظرت ی آسپرین بخوره اشکالی داره؟سرخود

اسپرین برای سن پدر شما معمولا تجویز عمومی داره ولی خب ظاهرا همزمان با مشکل ویروسی ممکنه در بعضی افراد عوارض بده. با پزشکش مشورت کنید بهتره ولی بعید میدونم خوردن یه آسپرین بچه مشکلی پیش بیاره.

مهم اینه که ایشون در آرامش باشند، به خودتون و ایشون استرس ندید چون ترس و نگرانی و بیخوابی سیستم ایمنی رو پایین میاره

سلام همسرم پدرومادرم و خواهر و زنداداشم کرونا گرفته بودن به لطف خدا همگی خوب شدن بدون بیمارستان درخانه بایه وعده خورشت گوشت گوسفندی ،و یه وعده سوپ و آش مخصوصا آش اوماج فوق العاده بود

واب ونمک و آبلیمو و ونمک وسرکه برای قرقره،و سیب وعسل و رنده پیاز وعسل ویه لیوان آب گوشت جوشیده،و درتمام غذاها یه پر چوب دارچین ،وکنار همه غذاها چهارقاچ پیاز و چندحبه سیر خام،و بادکش کمر و کتف هر روزوداروی امام کاظم ع و مزمزه نمک دریا و آویشن و چندوعده دمنوش پونه آویشن و شلغم و شربت شلغم وزنحبیل و دارچین و بخور جوش شیرین هم عالی بود

ومالش کف پا با سرکه و آب پیاز خیلی خوبه

ان شاءالله همه تو خونه خوب بشن

واقعا این روش ها معجزه هست