2777
2789
عنوان

دست های خدا

200 بازدید | 26 پست

امشب واقعا تو زندگیم دستای خدا رو حس کردم که دستم رو گرفته با اینکه تو شرایط خوبی از زندگیم نیستم ولی این چند ماه واقعا خداهمرام بوده و امروز واقعا حضورش رو حس کردم😍😍😍البته سه روز پیش این روز رو برای خودم تصور کردم و کلی باهاش گریه کردم و لبخند زدم و امروز شد و دوباره چراغی تو دلم روشن شد خدایا شکرت

براتون ارزو میکنم هر روز بیشتر حضور خدا رو تو زندگیتون حس کنین فقط نشونه هاش رو ببینین❤️

بچه ها ممنونم از دعاهاتون بازم برام دعا کنید به انرژی های همتون نیاز دارم 

خداجونم مرسی که پشتمی❤️🌸

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

دعام کن شوهرم کارش درست شه

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن شوهرم کارش درست شه

انشاالله عزیزم بزای خدا کاری نداره منم خواسته بعدیم ازش شغل همسرمه انشاالله دوتامون بیایم اینجا تاپیک بزنیم که درست شده

چقد لذت بخش♥️ کاش دستای منم بگیره واز لب این پرتگاه نجاتم بده😔

فقط صداش کن و واضح خواستت رو بخواه بعد فکر کن بهش رسیدی اون لحظه چکار میکنی ؟چیا میگی؟همه رو مرور کن و از خودش بخواه مطمئن باش که میشه من بیشتر از سه ماهه دارم صداش میزنم هر روز 

هنوز کلی باهاش کار دارم

میشه با دل پاکت منو دعا کنی و واسم صلوات بفرستی؟

اره عزیزم چرا که نه انشاالله به خواستت برسی ولی خودتم صداش کن و مطمئن باش تو رو به خواستت میرسونه

من باش قهرم 

نباش من سه ماهه صداش کردم ناامید شدم گریه کردم ولی دست از صداش کردن بر نداشتم جوابتو میده