2777
2789
عنوان

نامزدها وتازه عروسها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 43 پست

فقط خانواده خودت وشوهرت دورهمی شام بخوریدولباس عروسیت بپوش عکس یادگاری داشته باشی ،خوشبخت بشی الهی

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

ببین اسی من سه ساله عروسی کردم بایه جشن مفصل.الان هیچی ازاونایادم نمیادجزاون فیلمی که مونده وعکسام.شمام بروعکساتوبگیرقشنگ.فیلمم دعای خیرپدرت وباغو...باشه.بعدم زندگیتوشروع کن بخوشی ایشالا.

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط ک سفر هم‌نمیشه رفت.  اگه‌نمیتونید تا پایان کرونا صبر کنید برید سر زندگیتون انشاال ...

اگه مطمئن بودم همسرم میگیره حتما میکردم

واینکه اطرافیان (بابا ومامانم)اصرار عجیب به مراسم دارن

ولی خب خودشونم میترسن

اره این‌حسرت خوردن خیلی دودلم کرده نکنه بعدا بگم چرا انقدر عجله کردم ۳ سال خب میشد ۴ سال😂

عزیزم به اینم فک کن خیلیا تواین شرایط بدون عروسی رفتن سرزندگیشون دیگه اجباره دیگه کاریش نمیشه کرد

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
فقط خانواده خودت وشوهرت دورهمی شام بخوریدولباس عروسیت بپوش عکس یادگاری داشته باشی ،خوشبخت بشی الهی

انقدر راه حل و...میاد توذهنم ولی همشون به دلیلی رد میشن

درسته حرفتون خیلیا اینو گفتن

خدایی نکرده ی لحظع فک کن جسن  گرفتی حتی با۲۰نفر.بعدیکی ازعزیزات کروناگرفته چیکارمیکنی خدانکنه هاولی اینم درنظربگیر

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
انقدر راه حل و...میاد توذهنم ولی همشون به دلیلی رد میشن

نه عزیز فعلأ شرایط الان فقط همینومیطلبه 

نمیشه کاریش کرد ببین الان همه چی دست خودتوهمسرت هست این تصمیموبگیرین که منطقی هست 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
اگه مطمئن بودم همسرم میگیره حتما میکردم واینکه اطرافیان (بابا ومامانم)اصرار عجیب به مراسم دارن ولی ...

من به شخصه اگه جای شما بودم صبر میکردم تا کرونا تموم شه ولی خب هرکسی شرایطش فرق میکنه و نمیشه مقایسه کرد .

شما هم ببین‌اگه امکانش هست منتظر بمونید، یا اینکه میتونید برید سرزندگیتون ولی به کسی نگید و بعدش عروسی بگیرید

شما چیکار کردین؟

ما یکسال صبر کردیم‌.برا ما خیلی بد بود چون هی یکی فوت میکرد...بار آخر لباس عروس گرفته بودم و نوبت آرایشگاه ۳روز قبل عروسی یه جوون از اقوام نزدیک فوت کرد...حالم داغون بود هم از مرگ اون بنده ی خدا هم از کنسل شدن

چه روز بدی بود بعد از مراسم رفتیم لباس عروسو کنسل کردیم😔تمام راه برگشت اشک میریختم.ان شاءالله هیچ عروسی تجربه ش نکنه.ولی صبر کردیم تا عروسی گرفتیم