2777
2789
عنوان

چقد بده نتونی ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 158 پست
آخی عزیزم  اگه اون بالاسری بخواد یکی سر راهت میاد ک اصلا براش مهم نباشه  ب خودش توکل کن

وقتی اون لحظه و التماس کردنمو یادم میاد دلم اتیش میگیره چقد قسمش دادم التماس کردم خواهش کردم ولم نکرد😭

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کدوم شهری شاید اینجا کسی بتونه ی دکتر خوب بهت معرفی کنه ناامید نباش عزیزم 

شمالم عزیزم پیش ۲ تادکتر رفتم ولی گفتن انجام نمیدن

با طرفت صادق باش اول بگو اگه موند ک خودتو میخواد رفت هم ک بهتر ارزش یه دختر بیشتر ازایناست خودتو گرانبها بدون 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
شمالم عزیزم پیش ۲ تادکتر رفتم ولی گفتن انجام نمیدن

چرا باید انجام بدن اخه 🤦🏻‍♀️مثل این می مونه بری دکتر بگی برام اپاندیس بذار 🤦🏻‍♀️

اگر حرفی زدم ناراحت شدید ببخشید😂🙏🏻 تا چند دقیقه دیگه لغو کاربری میشم 😅
اگر مقصر نبودی میتونی با همسر اینده ت مطرح کنی قبل ازدواج. اگر ادم درستی باشه حرفتو قبول میکنه و باه ...

با ۲ تاخواستگارم مطرح کردم ولی قبول نکردن ک هیچ شهرمون کوچیه ی جور دیگه بم نگا میکنن

وقتی اون لحظه و التماس کردنمو یادم میاد دلم اتیش میگیره چقد قسمش دادم التماس کردم خواهش کردم ولم نکر ...

متاسفم عزیزم واقعا سخته..ولی نمیفهمم چطور تنها گیرتون میارن..من هر جا میرم همیشه از مسیر شلوغ میرم چون میترسم واقعا..

واسه من تجاوزنبود..بیشتر اذیتم میکرد..واسه یه بار شد البته...به قدری اسیب بهم زد تا بیست وهشت سالگی از همه مردها متنفر بودم..همش نفرینش میکنم واسه تاثیری که روم گذاشت

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  
متاسفم عزیزم واقعا سخته..ولی نمیفهمم چطور تنها گیرتون میارن..من هر جا میرم همیشه از مسیر شلوغ میرم چ ...

من شاغلم صابکارم بود وقتی همکارم رف اون...