2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این چه حرفیه اسلام دین شاد زندگی کردنه اگرم چیزی دیدی که متوجه نشدی زنگ بزن 09640 راهنماییت میک ...

سوال بود دیگه ماها کامل نیستیم ناقص هستیمو پر از سوال😊

آهان ممنون عزیز دلم یعنی خدا شادیه بنده هاشو دوست داره درسته؟

والا منکه کوچیکتر از اونم ک بخوام تو این موردا نظر بدم اما بنظر من شادی داریم تا شادی

درست میگی خدا مهربونه و شادی بنده هاش رو دوست داره اما بستگی داره برای چ موضوعی شاد باشی

راه فهمیدنشم رجوع ب قلبته

دیدی بعضی وقتا شادی اما ته دلت یجوریه راضی نیستی انگار

مثلا اگه از زمین خوردن دشمنت شاد شی مثلا این بده

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
والا منکه کوچیکتر از اونم ک بخوام تو این موردا نظر بدم اما بنظر من شادی داریم تا شادی درست میگی خدا ...

نه نه  اونارو که اصلا دلم نمیاد شاد باشم 

منظورم کلا شادی و نشاطه عزیزم

آیه ۷۶ سوره قصص

این آیه منظورش اینه که به ثروت و مال خودت شاد نباش و نبال منظورش هر شادی نیست که

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
یعنی چی متوجه نشدم عزیزم؟ اینجا بد بود که پرسیدم؟ 

عزیزم اینجا یه سایت عمومی هست با افکار و درجات مختلف ذهنی و یه عده که منتظرن از آب گل آلود ماهی بگیرن

و ممکنه کسی واقعا گمراه بشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم اینجا یه سایت عمومی هست با افکار و درجات مختلف ذهنی و یه عده که منتظرن از آب گل آلود ماهی بگیر ...

درست می فرمایید ولی من واقعا جملم سوالی بود 

ولی دقیقا حق با شماست