2777
2789
عنوان

بیاید از مچ گیری هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4495 بازدید | 91 پست
ولی خب لذتی داشته پخش زنده بوده😍😍😍

😁

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کنجکاو شدم.خخخخ

داستانش مفصله بخوام بگم باید تاپیک بزنم فقط در همی حد ک مچ گرفتم

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
وای خدا نصیب نکنه 🤭همش توهمشو دارم 🤣🤪

ما خیلی بدم مچمونو گرفتن ولی باعث خیر شد😂😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

حس مچ گرفتن ندارم  ولی یه بار مچ برادرمو گرفتم نصفه شب میومد شارژرمو برمیداشت استفاده میکرد . میذاشت سر جاش

اولش شک کردم ولی وقتی خودمو زدم به خواب فهمیدم

هیچی دیگ اینقدر غر زدم گفت غلط کردم میرم شارژر میخرم😂 خسیس نمیدونم چرا نمیخرید

غصه نخور درست میشه.
من مامانم ۳۲سالشع منم ۱۸و متاهلم

حالامامان تو13سالگی بدنیات اورد،هیچ

ولی مگه میشه کسی تو سن هفت سالگی بچه بدنیابیاره

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اون لحظه خوشحال شدی یا ناراحت😉😉😉

نه ناراحت چون شوهر خودمم دخیل بود 

شوهرم ،دوستش،برادرشوهرم 😒😒

همشون بودن 

اما اونی که با چشمم دیدم برادرشوهرم کلید کرده بود بهش 😐😐

کلا همون روز خانوادگی دعوا کردیم 

من و شوهرم 

جاریم و شوهرش 

مادر شوهر و پدرشوهرم 😅😅

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
س ..گروهی بود حالا پدر شوهر و مادرشوهر چرا دیگه دعوا کردن

چون ما دعوا کردیم 

مادرشوهرم پشت پسراشو گرفت 

پدرشوهرمم باهاش دعوا کرد که چه بچه تربیت کردنیه 😛😛

من پدرشوهرمو بردم با چشم خودش ببینه خوب 😁😁😁

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
چی دیدی مگه؟

از تو ویلا اومدن بیرون 

شوهرم داشت با دوستش حرف میزد 

دختره تو باغ قدم میزد برادرشوهرمم دنبالش 

هی دختر میرفت اونور باز این کلیدش بود 

میخاست بوسش کنه 🤨🤨