2777
2789
عنوان

بیاید از مچ گیری هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4495 بازدید | 91 پست
مچ گیری نمیشه گفت ولی یه دختره تو مدرسه میگفت ماشینشون مثلا سانتافست(دقیق یادم نی چی میگفت)یه روز فه ...

عجب دروغ گنده ای گفت

ینی مامانش هفت سالش بود که زایید؟!! بهش میگفتی حداقل ی دروغی بگو که قابل باورباشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار اومدم مچ شوهرمو بگیرم موبایلش کنارش بود خودش خواب بود ساعت ۴ صبح بود اومدم موبایل و بلند کن ...

ههههه عجب اوضایی

خوب حوایش بوده

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

اومدم مچ گیری کنم مچ خودم گرفته شد منو همسرم کلا عادت به چک کردن هم نداریم ولی یه روز هی همسرم سرش تو گوشی بود منم میپرسیدم کیه اذیتم میکرد رفت حموم حس فوضولیم بهم غلبه کرد رفتم دیدم پیاماشو و گالری و تلگرامو همه جارو قشنگ گشت زدم😅

بعد دیدم همسرم چند دقیقه بعدش گفت تو که دیدی داشتم اس میدادم انصافا تو گالری رو دیگه چرا گشتی حالا منم تیریپ حق به جانب گرفتم که آره کی گفته تو که میدونی من از اینکارا نمیکنم گفت توله خب پنجرهای گوشیمو نبستی معلومه کجاها رفتی😶😶😶

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
همچین گف مچ گیری من فک کردم با هم حموم بودن

😁😁😁😁یه کاربر گفت تو آشپزخونه مچشون رو گرفتم خیلی ضایع شدن😁😁😁

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩

من یه باربه  شوهرم شک کردم 

با جاریم رفتیم سمت خونمون 

خونمون تو یه باغ بود با کمک جاریم رفتم رو دیوار 

که مچ شوهرمو بگیرم ،مچ برادرشوهرمو گرفتم 

مخم هنگ کرد ،از دهنم در رفت گفتم این اینجا چکار میکنه😳😳😨

حالا جاریم یعنی زن همون برادرشوهرم 

هی میگفت کی؟؟؟؟

کی اونجاست؟؟؟

دستمو بگیر بیام ببینم 😰😰

با یه بدبختی قانعش کردم محل رو ترک کنیم 😆😆😆

هرچند داشتم برادرشوهرمو دعوا میکردم فهمید 

اما خب نگذاشتم ببینه 🤪🤪

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒