2777
2789

خیلی ناراحت میشم 

اتفاقا درس خیلی مهمه 

می دونم الان میگید برا تفکر اگر زمان زیاد بذارم بقیه درسا چی 

بخدا تربیت و سبک زندگی و حتی پژوهش و تحقیق رو تو این درس یاد میگیرن 

مشارکت گروهی قدرت بیان ادب رفتار و...

چرا انتظار دارن که نمره تفکر رو بالا بدیم در حالی که دانش آموز تلاش نمیکنه یه آزمون کتبی گرفتم هیچی ننوشتن یا چرت و پرتی البته بعضیاشونم خیلی خوب بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه درس حوصله سر بریه و اصولا یادمه ماهم نمیخوندیم با اطلاعات عمومی همیشع نمره خوبی میگرفتیم بنظرم بیان این مسایل باید سبکش عوض بشه که نسل الان بهش جذب بشه.. هرچند تقصیر خود سیستمه بهتر میدونید درسای دیگه رو بولد و مهم کردن کسی برای این درسا تلاش نمیکنه

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

چون متاسفانه کلاس جالب پیش نمیره

اگه موضوعات خوب و جذاب برای بچه‌ها انتخاب می‌کردن اینطوری نمیشد

یه سری فعالیت‌ها مثل نقد و بررسی فیلم‌های معروف، تحلیل شخصیت‌های یه سریال، بحث راجع به صمیمیت با بات‌های هوش مصنوعی...

این چیزا برای نسل جدید جذاب‌تره تا تماشای چندتا فیلم کوتاه بی‌مزه و جواب دادن به سوالات کتاب

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آخه درس حوصله سر بریه و اصولا یادمه ماهم نمیخوندیم با اطلاعات عمومی همیشع نمره خوبی میگرفتیم بنظرم ب ...

به همین خاطره که مشکلات رفتاری و حتی علمی هست 

تفکر داره در واقع شیوه یادگرفتن تو همه درس ها رو یاد میده اما متاسفم که بعضیا فکر میکنن اینطور نیست

یادشون بدهولی ازمون...زیاد اذیتشون نکنهمون یاد بگیرن تو زندگیشون استفاده کنن عالیه

آخه تو کلاس فرصت نمیشه از همشون پرسش بشه برای ۴۵ روزه پرسش رو کتبی گرفتم که همه سنجیده شن در مورد همون مطالب کلاس و کتاب دو درس بیشتر نبود 

اتفاقا فیلم هاش برای شروع جالبه

نمی‌دونم مال کدوم دهه هستی اما برای نسل جدید یک درصد هم جالب نیستن راستشو بخوای

ما که بالا می‌آوردیم چند سال پیش، چه برسه به بچه‌های الان😅 خوابشون می‌بره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نمی‌دونم مال کدوم دهه هستی اما برای نسل جدید یک درصد هم جالب نیستن راستشو بخوایما که بالا می‌آوردیم ...

خودت جذاب میکردی و هنرت رو با کنفرانس و پژوهش جذاب نشون می‌دادی بالا هم نمیاوردی

خودت جذاب میکردی و هنرت رو با کنفرانس و پژوهش جذاب نشون می‌دادی بالا هم نمیاوردی

دارم جواب سوالت رو میدم، میگی چرا بچه‌هام درس رو دوست ندارن، میگم چون «کتاب و منابعش» حوصله‌سربره

روش تدریس باید با نسل جدید هماهنگ بشه

حتی تحمل دیدگاه مخالف رو هم نداری! من مگه به تو چیزی گفتم که اینجوری حرف میزنی؟😐

دارم جواب سوالت رو میدم، میگی چرا بچه‌هام درس رو دوست ندارن، میگم چون «کتاب و منابعش» حوصله‌سربرهروش ...

نه عزیزم منظورم اینه خودت جذاب میکردی اینجور کلاس ها مشارکتی هستن چرا حالت به هم بخوره مسلمه که شما نقش بزرگی در جو کلاس دارید