2777
2789
عنوان

دکترگف بچت سندروم دان داره😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 102 پست
نه شاید حکمتی داره عزیزم شاید بزرگ شه ابن بچه بشه عصای دست پدر مادر  سندروم دوان مثل ماهستن اح ...

عزیزم خیلی مردم بافرهنگی نداریم که کنار بیان توکار مذرسه زندگی ازدواج همچی مشکل دارن پدر ومادرم اگه سالم باشن مثل شمع اب میشن دیدم که میگم وگرنه من ادمی نیستم اینچیزا تجویز کنم بچه هایی که عیب های اشکار دارن بهتره سقط بشن من خودمم گاهی سرهمین میترسم باردارشم دراینده بسیار حساسم حتی عقیده دارم کسی که مشکلش ممکنه به بچش بگیره و عیبش اشکاره نباید بچه دار بشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ان شالله که سالمه  یکی از آشناها غربالگری گفت سندروم داره سقط کن .اونم گفت سقط نمیکنم الان ...

این بچه بنده خدا خودشم توی جامعه اذیت میشه و هم مادر و پدرش

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قربونت موارد خفیف و شدید داره، اونی که شما دیدی خفیف بوده، من مورد دیدم پدرشون دراومده، هیچ کار خ ...

میدونم فدات من کلی گفتم رشته خودم تجربی راجبشون خیلی خوندم فقط میگم هیچ کار خدا بی حکمت نی 

سلام عزیزم اگه دوباره آزمایش دادی و قطعی شد که سندروم دان داره حتما سقطش کن حتی به احتمال زیاد باید ...

چرا سقط نکنن بچه های مشکل دارو اجازه میدن خودشون

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
[QUOTE=164694668]عزيزم ان تي شوميگي توسونوگرافي چندزده؟۱ونیم mm زده

ان تيش که نرمال وخوبه،روچه حسابي گفته؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
نمیدونم

عزیزم استرس نداشته باش، تو اطرافیان چن تایی بودن که به اونام گفته بودن بچشون سندروم.. و باز مجبور شدن آز دیگه بدن و فرستادن خارج کشور... اما بخدا همگی بچه هاشون سالم بود. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چرا سقط نکنن بچه های مشکل دارو اجازه میدن خودشون

راستش ۵....۶ سال پیش واسه دوست خالم سقط نکردن بنده خدا رفت هزینه کرد تا یواشکی سقطش کنن

الان اطلاعی ندارم قانونشون تغییر کرده باشه یا نه

ولی امیدوارم اون قانون مزخرفشونو برداشته باشن که بچه و خانواده فردا تو جامعه اذیت نشن مخصوصا خود بچه

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪