2777
2789
عنوان

دکترگف بچت سندروم دان داره😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 102 پست
وااای خداا چه بامزه هردو پسرن هردو کاراته کارمیکنن فک کنم اخراش همش درحال لگد پروندن باشن جای سالمی ...

اره واقعاجالبه،خيلي هم ماشالله شلوغن،گاهي ميترسم بااين لگدپروني هاکيسه شونوپاره نکنن😆😅😅،ان شالله تودلي توسالم بغل بگيري

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شايدواقعامشکلي نداره،لوس وتنبله شايد،خواهرمنم ازدخترم شيش ماه کوچيکه ولي به رفتارشون نگاه کني ...

من رشتم روانشناسی وقتی دانشجو بودم میخوندیم درباره این بچه ها و علائمشو میدونم دقیق اما خب باورش برای پدر و مادرا واقعا سخته زمان میبره تا کنار بیان 

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من وَر نَه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!  
يکي ازقل هاي منم ان تيش 2.48بود گفتن يکم مشکوکه،ولي من سپردم بخداوکاري نکردم،برام دعاکنيدمشکلي نداشت ...

نگران نباش منم دوقلو داشتم تهران پیش دکتر معینی انتی دادم یکیش فک کنم از دوبیشتر بود وگفت سالمه بعد اومدم شهر خودمون گفتن باید بعد از سونو انومالی ازمایش خون هم بدی برا  غربالگری دوم که ازمایش دادم جوابش خیلی بد بود زنگ زدم دکترمعینی گفت به خاطر دوقلو بودن اصلا نباید ازمایش خون می دادی چون جوابش بد درمیاد واشتباه کردی الان بچه هام شکر خدا سالمن دوسالو ده ماهشونه چقد من گریه کردم وای خیلی بد بود انشالله مال شما هم سالمه 

نگران نباش منم دوقلو داشتم تهران پیش دکتر معینی انتی دادم یکیش فک کنم از دوبیشتر بود وگفت سالمه بعد ...

خداروشکرکه سالم هستن،براي من هم ازمايش ندادن،ولي همون ان تي يکم بالاتربود،ولي انومالي شکرخدامشکلي نداشت اصلا

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
خداروشکرکه سالم هستن،براي من هم ازمايش ندادن،ولي همون ان تي يکم بالاتربود،ولي انومالي شکرخدامشکلي ند ...

خدا رو شکر مطمئن باش که بچه های شمام سالمن ان تی پسر من از بچه یشما بیشتر بود نزدیک سه بود ولی شکر خدا سالم بود  این دکتر های بیسواد منو فرستادن ازمایش چهارصد هزار سه سال پیش دادم وفقط گریه شد نصیبم 

نه شاید حکمتی داره عزیزم شاید بزرگ شه ابن بچه بشه عصای دست پدر مادر  سندروم دوان مثل ماهستن اح ...

نگفت سندرم داون که . گفته سندروم . هرناهنجاری رو میگن سندروم

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝