2777
2789
عنوان

دکترگف بچت سندروم دان داره😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 102 پست
اره مطمئن بود‌‌ ‌گف برو خودمرکز غربالگری ازمایش بده جوابشوبیار۲۵ سالمه

فاکتور ریسک نداری پس، برو حتما پیگیر بشو انشاالله مشکلی نیست. اکثر کسایی که من دیدم غربالگری اول ریسک داشتن بعدش مشخص شده بچه سالمه ولی حتما پیگیر بشو، یه درصد سالم نباشه یه عمر گرفتار میشید خودت و بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سندروم باشه مجبورم😔

عزيزم ان تي شوميگي توسونوگرافي چندزده؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
نه شاید حکمتی داره عزیزم شاید بزرگ شه ابن بچه بشه عصای دست پدر مادر  سندروم دوان مثل ماهستن اح ...

نه قربونت موارد خفیف و شدید داره، اونی که شما دیدی خفیف بوده، من مورد دیدم پدرشون دراومده، هیچ کار خودش رو نمیتونه انجام بده و کلی اذیت داره. خدای نکرده زبونم لال مشخص بشه باید سقط کرد

سلام عزیزم اگه دوباره آزمایش دادی و قطعی شد که سندروم دان داره حتما سقطش کن حتی به احتمال زیاد باید هزینه کنی واسه سقط کردن شاید سقطش نکنن اگه سقط کردن که هیچی ولی اگه نکردن حتما سقطش کن چون بعدها هم خودت اذیت میشی و هم اون بچه بنده خدا توی جامعه اذیت میشه

البته انشالله که اشتباه کرده باشن❤🤲

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

زنداییم..دوستم و دخترخاله شوهرم...هرسه شونو گفتن رییک بالا..دوستم ک خیلیییییی بالا بود رییکش یک به دو بود یعنی ۵۰درصد احتمال مشکل...سه شب پیش دوستم زایمان کرد ماشالله یه گل پسر خوشگل...غربالری احتمالشو میزنه...مخصوصا ک شما بچه اول سالم سن زیر۳۵ عدم ازدواج فامیلی..متاسفانه خیلی ازمایشش الکیه و فقط باعث استرس میشه

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم