99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 عنوان تنگی نفس دربارداری 90 بازدید | 12 پست دوستان هفته ۲۰بارداری هستم خیلی تنگی نفس دارم یه هفتس اینطوری شدم وقتی درازمیکشم بدتر میشه چیکارکنم ممنونم ازراهنماییتون تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏 1399/08/27 | 21:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoo_jaan عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 570 غذای سنگین نخور عزیزم.چون دیگه رحم داره فشار میاره به معده ک به سمت بالا بره و خدایی که به شدت کافیست
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 فشارم دیروز گرفتم ۱۰هستش تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 غذای سنگین نخور عزیزم.چون دیگه رحم داره فشار میاره به معده ک به سمت بالا بره این روزاحالت تهوعم تقریباازبین رفته وغذاخوب میخورم نکنه ازاهمینه تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
ahoo_jaan عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 570 این روزاحالت تهوعم تقریباازبین رفته وغذاخوب میخورم نکنه ازاهمینه اره،منم اینجوری شدم،خیلی میخوردم چون ویارم رفته بود،ولی رعایت کردم،خوب شدم و خدایی که به شدت کافیست
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 ممنون دوستان تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
0elnaz_khanom عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1243 وای منم همینطور بودم فکر کردم کروناس الانشم نفسم میگیره هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 اره،منم اینجوری شدم،خیلی میخوردم چون ویارم رفته بود،ولی رعایت کردم،خوب شدم ممنون عزیزم لطف کردی تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
aynazjooni عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 181 منم هفته نوزده هستم...دقیقا شبا وقتی دراز میکشم نفسم تنگ میشه
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 شما زایمانتون کی میشه تقریبا؟؟ سونو۱۵فروردین زده تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 منم هفته نوزده هستم...دقیقا شبا وقتی دراز میکشم نفسم تنگ میشه خیلی سخته اذیت میشم راه گلوم بسته میشه تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏