2777
2789

تو سرم جوش میزنه همش 

صورتمم کم و بیش 

چرکی هم‌هست

حالا ب نطرتون سدر بزنم ب سرم خوبه؟؟ موهام ک رنگ نمیگیره 

ممنون از همه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوشای گنده و خفن میزد صورتم اکنه بود  چند دوره راکوتان مصرف کردم خوب شد صورتم تو سرم حالا ...

منم پوستم قبلا زیاد میزد الان روتینمو مرتب انجام میدم بهتر شده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
روتينت رو ب منم بگو ببينم بانو

برای کنترل چربی که من روزی دو سه بار صورتمو میشورم وقتی از بیرون میام سریع پوستمو با شوینده مخصوص پوستم میشورم با فیس براش بعدشم که صورتمو خشک کردم تونر میزنم که باعث میشه چربیش کنترل شه بعدشم ابرسان میزنم هفته ای یکبار هم  اسکراب و ماسک میزنم اینکارا رو مرتب انجام بدی  به مرور مشکلات پوستت رفع میشه 

برای کنترل چربی که من روزی دو سه بار صورتمو میشورم وقتی از بیرون میام سریع پوستمو با شوینده مخصوص پو ...

مرسي گلم منم با فيس واش صبح و شب ميشورم و مرطوب مبزنم 

تونر ندارم بايد برم بخرم 

چي پيشنهاد ميدي؟؟؟

مرسي گلم منم با فيس واش صبح و شب ميشورم و مرطوب مبزنم  تونر ندارم بايد برم بخرم  چي پيشن ...

اره عزیزم بگیر حتما چون  تونر بنظر من خیلی مهمه توی روتین پوستی بخاطر اینکه یه سری الودگیهایی توی منافذ پوست میمونه که حتی با شستن صورت هم از بین نمیره ولی تونر این منافذو کاملا تمیز میکنه هم ph پوست رو متعادل میکنه که باعث میشه چربیه زیاد رو پوست نمونه و جوش نزنی هم ابرسانی میکنه پوست رو جای لک و جوش رو کمرنگ تر میکنه و خیلی خواص دیگه هم داره من تونر۳۶۰ ووکالی میزنم توش گلبرگ گل داره هم غلیظ و به صرفست مثلا یکیش برای یکسال کافیه خیلی مارکهای دیگه ای هم هست سلیقه ایه کاملا تونر رو باید با پد بزنی پد ایپک خوبه با پنبه نزن چون پنبه پرز داره

اره عزیزم بگیر حتما چون  تونر بنظر من خیلی مهمه توی روتین پوستی بخاطر اینکه یه سری الودگیهایی ت ...

مرسي گلم خيلي ممنون م وقت گذاستي تايپ كردي

پد ايپك ك گفتي از داروخونه بگيرم يا لوازم ارايشي

اگه از تونر و پدتم عكس بدي ممنوووووووووون ميشم💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

مرسي گلم خيلي ممنون م وقت گذاستي تايپ كردي پد ايپك ك گفتي از داروخونه بگيرم يا لوازم ارايشي اگه از ...

خواهش میکنم عزیزم عکس ارسال نمیشه سایت مشکل داره تو گوگل سرچ کنی میاد عکسش میتونی از برندهای دیگه هم بگیری هم لوازم ارایشیا هم داروخانه داره