اگه شوهرتون تولدتونو چند سال پشت هم فراموش کنه و روز زن هم براتون کادو نخره.تولدش براش کادو میخرین؟باتوجه ب اینکه هر سال خریدین.ولی اون همیشه یادش میره.چن روز دیگه تولدشه و هر سال یادش میره تولدمو یادشم باشه کار خاصی نمیکنه.ولی دوس دارم بازم ی چیزی بخرم براش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال نخر بنظرم تا بفهمه تو هم ممکنه فراموش کنی ولی انقدر برات عزیز بوده ک هیچوقت فراموش نکردی... نخر امسال
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من می خرم براش .بلاخره اون سرش شلوغه اینقدر کار داره که ممکن یادش بره من با شم به دل نمی گیرم .شاید کادو نگیره براتون ولی داره تمام تلاشش برای شما وزندگیتون می کنه
مردها تاریخ یادشون نمیمونه مثل ما خانم ها حساس نیسنن..من خودم از هفته قبل یاداوری میکنم روز قبلش میگم فردا تولدمه..حالا روز زن مناسبت ها اینقدر تلگرام و اینستا تکرار میگنه یادشه
اگه یاداوری کردی و نخریده...تولد ساده بگیر زیاد خرج نکن
من همیشه براش میخرم ب این امید که سال دیگه یادم باشه و برام ارزش قائل باشه ولی بازم یادش میره
من هیچ وقت صبر نمیکنم یادش بمونه یا نمونه من از یه ماه قبل هررووووووز میگم اگه دستش خالی نباشه میخره ولی اگه خالی باشه نمیگیره ول من هرروز یاد اوری میکنم خخخخخخخخ