2777
2789
عنوان

پسرم پزشکی نزد دندون زد

749 بازدید | 77 پست

خیلی ناراحتم  واقعا باهوش بودانتخاب رشته امروز تموم شد . اصلا هر کاری میکنم آروم نمیشم. فک میکنم ضرر کرد. پزشکی تهران رو ول کرد. دندون زد. اونم شهر خودمون

حالا گفته یک سال میرم پشیمون شدم. تغییر رشته میدم. به پزشکی. من از علوم پزشکی پرسیدم . گفت میتونه از دندون به پزشکی انتقالی بگیره. شما تو این دو سه سال اخیر که کارنامه سبز حذف شد . دیدید کسی از دندون بره پزشکی . بدون آزمون دادن. میترسم نذارن بره. اصلا فک میکنی دندون رفت ضرر نکرد. همیشه فک میکردم یه متخصص خوب میشه. یه دفعه گفت از پزشکی میترسم دوست ندارم نمیرم. 😔😔😪😪

چقدر ناراحتم. خدا میدونه . فک میکنم خودش رو حیف کرد .میترسم بازار کار خوبی نداشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار داری بچه رو . دندون که بهتره

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

هر چی که علاقه داره باید بره برادر منم زد دندون چون علاقه داشت ما قرار نیست جای اونا تصمیم بگیریم چون آینده خودشونه بهتره بره رشته ای که دوست داره

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

دندون که بهتره🤷‍♀️😳

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دندون تاپ یک تجربیه بعد پزشکی بازار کار و درآمد هم بسیار داره حتی بیشتر از پزشکی. توی دندون هم میتونه متخصص بشه حتی با زمان تحصیل کمتر😐

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بیا مامان من شو🥺🙏

و مامان من🤧🤧🤧🤧

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

شمابه این چیزاش فکرنکن .بذاریدبره سمت چیزی که علاقه داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چیکار داری بچه رو . دندون که بهتره

نمیدونم همین الان دارم با گریه تایپ میکنم. میتونست یه جراح قلب خوب بشه. از بچگی صریح هوشی واقعا بالایی داشت. یه دفعه تحقیق کرد ترسید گفت نمیرم .