2777
2789

از این لحاظ میگم فقط دقت کنین فقط از این لحاط میگم که ما انگار تو قدیم موندیم خونه تمیز کردن و خونه داری هنوز به عهده‌ی ماست و وظیفه است و دغدغه مون همینه به طوری که میگن خونه‌ی زن باید تمیز باشه و مسئولیت اش انگاراینه هیچ موقع نمیگن خونه ی مرد باید تمیز باشه احساس میکنم خارجی زناشون  ها کمتر اهمیت  میدن آخه اونا از سن کم مثل مردا بودن هیچ تفاوتی بینشون نبوده احساس میکنم اونا از لحاظ ملی و جایگاه و روحیه بهتر از ما باشن که هی دغدغه مون بچه و تمیزی خونه و شوهره 

ماهنوزز اجازه کار و تحصیل و سفر رو باید قبل از عقد بگیریم درسته کار مساوی سختره تو جامعه ولی به نظرم سطح دغدغه فکری و جایگاه اجتماعی و موقعیت آدم رو خیلی تغیر میده و حال آدم بهتره و اگر یه روزی شوهر گند باشه خیلی راحتر و باموقعیت بهتری ازش جدا میشی و ترکش میکنی و نمیمونی و نمیسوزی..... احساس میکنم هم اشتباه داریم میریم هم خیلییییی دیگه فداکاریم

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

بله افکارمون برا زمان انسان های نخستین

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزيزم از این لحاظ درسته

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نه من اینجوری نیستم سعی می کنم با عقاید جدید خودم رو وفق بدم و کاری که برام سودی نداشته باشه یا تناقض جنسیتی باشه انجام ندم. خونه رو دو تامون تمیز می کنیم دو تامون پول درمیاریم البته بیشتر خرج خونه رو همسرم میده چون هر کاری کنی باز کارهای خونه بیشترش با منه

قبلشم باید پدر و مادر اجازه بدن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اشتباه میکنی عزیزم تو کشور های اروپایی حتی خود امریکا هم مسولیت خونه و غذا همچنان با زنه

ولی آخه نه مثل ما تازه اگه شوهره بد بود خواست جدا شه مال قشنگ نصف میشه نه مهریه دوزارییییییی اینجا 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

حالا من احساس میکنم از لحاظ وضعیت زنها، ما خیلی جلوتریم

خیلی ازادانه و راحتیم تو زندگی

هرکاری میکنیم 

حتی اگه قراره مسئولیتی به دوشمون باشه کاملا با روحیه و جسممون همخونی داره

حتی شغل هایی که اکثر زن ها دارن هم همینطوره

حالا اینکه یه عده انتخابشون اینه که زن خونه باشن مشکلی نداره

اتفاقا بنظرم یجورایی مثبته که به راحتی میتونه تو خونه بشینه و هیچ کاری نکنه و راحت باشه تا اینکه مثل یه مرد دغدغه نون اوردن داشته باشه

نمیدونم تونستم خوب منظورم ووبرسونم یا نه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه من اینجوری نیستم سعی می کنم با عقاید جدید خودم رو وفق بدم و کاری که برام سودی نداشته باشه یا تناق ...

اینم خیلی خوبه 

ولی به نظرم باید همه چییییییی کاملا مساوی باشه تا حق زن ضایع نشه

میدونم چی میگی ،ولی من با این شرایط راحتترم ،روحیات و توانایی بدنم با خونه بودن سازگاره. یه ساعت که برم بیرون و بیام خسته میشم ،ولی شوهرم دوشیفت کار میکنه خیلی خسته میشه ،هر روز میگم خدارو شکر که جایه شوهرم نیستم وگرنه بدنم نمی‌کشید،