از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
خیلی زیاده برای این دوران . در زمان حاضر فاصله سنی بین یک تا پنج سال ایده آله. یازده سال تفاوت سنی م ...
نظر خودمم همینه هنوز سنم کمه فرصت دارم
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته بستگی به بلوغ فکری و تفاهم هم داره برعکس شوهر من همیشه منو قبول داره و توی همه کارا باه ...
به بلوغ فکری نیست به خدا من بیشتر از اون میفهمم ولی مثلا میگن فلانی که هم سن منه میگه بچه هست همه تصمیمات مهم رو من میگیرم ولی در کل به نظرم با دیدن دوستام اینا هم سن بیشتر خوش میگذره و ادم پرانرژی می مونه و جوون .البته میگم شاید من شوهرم 25 سالش بود نظر دیگه ای داشتم خدا میدونه
اره واقعا اينجا همه ١٤ سالگي ازدواج كردن بعد از شوهراشونم ١٥ سال كوچكترن تا ٢٠ سالگي هم مامان دو تا ...
اره میگن راضی هستن ولی واقعیت یچیز دیگه رو میگه من سرکار میرم خیییلی میبینم از زندگیاشون ناراضی هستن بخاطر زود ازدواج کردن یا اختلاف سنی زیاد
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
تو همسن دختر منی ... دختر من که اصلا تو حال وهوای ازدواج نیست . به نظرم صبر کن سه چهارسال بزرگتر بشی دانشگاه رو تموم کنی کلی تجربه پیدا می کنی کلی مورد خوب سر راهت قرار می گیره ... دلیل نداره عجله کنی ..اتفاقا تفاوت سنی جز یکی از چهارپنج فاکتور خیلی مهمه تو ازدواج
اره میگن راضی هستن ولی واقعیت یچیز دیگه رو میگه من سرکار میرم خیییلی میبینم از زندگیاشون ناراضی هستن ...
ایشالله همون طور که میگن خوشبخت و راضی باشن
من خودم تصمیم دارم ردش کنم به همون دلیلی که همه گفتن فقط خواستم نظر شماهارم بدونم مطمعن تر ردش کنم
اختلاف سنی خیلی مهمه خیلی. 5.6 سال بهتره .یکی رو میشناسم 15 سالن دختره همش لباس زن های سن بالا میپوشه که به هم بیان .من خودمم چون لباس سن خودم رو میپوشم قبل فک میکردن بابامه الان بزرگتر شدم اوضاع بهتره .ولی تو اختلاف سنی زیاد کمتر میتونی خود واقعیت باشی همش باید بزرگانه رفتار کنی
تو همسن دختر منی ... دختر من که اصلا تو حال وهوای ازدواج نیست . به نظرم صبر کن سه چهارسال بزرگ ...
خودمم زیاد تو فکر ازدواج نیستم
ایشالله همون طور که میگن خوشبخت و راضی باشن من خودم تصمیم دارم ردش کنم به همون دلیلی که همه گفتن فق ...
ان شاالله با هرکسی ازدواج میکنی خوشبخت بشی ♥️
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞