سلام دوستان من آزمایش غربالگری اول و دومم مشکل داشت حالا سل فری دادم ولی هنوز جوابش نیومده خیلی استرس دارم و نگرانم میتونید یه نگاهی به این آزمایشها بندازید ببینید کسی غربالگری ش مثل من بوده ولی سل فریش خوب بوده باشه.😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خودم شهرستانم ولی آزمایش و رفتم شهر دیگه دادم گفتند تا سه هفته طول میکشه منم امروز ۱۸هفته م تموم شد نگرانم دیر جوابش بیاد اگه خدای نکرده مشکلی باشه نتونم کاری کنم.
منم خودم شهرستانم ولی آزمایش و رفتم شهر دیگه دادم گفتند تا سه هفته طول میکشه منم امروز ۱۸هفته م تمو ...
عزیزم اصلا نگران نباش منم مثل تو بودم مطمئن باش بچت سالمه. این غربالگریا همشون الکین. انقد پشیمونم میگم کاش از اول سل فری میدادم و راحت میشدم فقط استرس الکی.درضمن دکترم گف تاهفته22 وقت هست توروخدا به این چیزا فکر نکن بچت گناه داره
عزیزم اصلا نگران نباش منم مثل تو بودم مطمئن باش بچت سالمه. این غربالگریا همشون الکین. انقد پشیمونم م ...
دقیقا منم از همین پشیمونم که چرا اول سلفری ندادم دو هفته استرس کشیدم که جواب غربالگری دوم بیاد حالام باید منتظر جواب این باشم.بخدا توی این چند وقته پیر شدم از استرس.
دلم میخواد فکر نکنم ولی اصلا دست خودم نیست کارم شده گریه و فکرای بیخودی 😭😔