2777
2789

مثلا بچه من لیمو دوست نداره؛گفتم آقاجون سرماخورده بودلیموخورد همون لحظه خوب شد😐اگه بخوری تایه هفته مریض نمیشی😯اونم رفت سریع خورد.

یا مثلا باباش بهش گفته تو خونمون دوربین هست من ازسرکارمیبینمت که مامانتو اذیت میکنی یا دیدم دستت تودهنت بودداشتی ناخون میخوردی😀؛تاحدودی بخاطردوربین الکی ؛رعایت میکنه.

یاگفتم از خدابچه خواستم بچه اومدتوشکمم😁

👺نصیحت نکنین اعتراف کنین 😁

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم وقتی بچه بود ترسوندم گفتم اگه بدون اجازه از خیابون رد شی آسفالت گازت میگیره بعد خودم کلا یادم رفت چی به این گفتم اینم کوچیک بود زبونش نمیگرفت حالا تا مامانم میرفت اون ور خیابون گریه میکرد خیلی شدید میگفت اتسفات ققلوته یعنی آسفالت خطرناکه هیچ کسم نمیفهمید این چی میگه بچه بیشتر ناراحت میشد بیشتر گریه میکرد

خواهرم وقتی بچه بود ترسوندم گفتم اگه بدون اجازه از خیابون رد شی آسفالت گازت میگیره بعد خودم کلا یادم ...

آخی 😂😐هم گریه داربودهم خنده دار

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.