2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی من تو خونه خودم اسکراب درست میکنم میزنم صورتم خیلی عالی میشه.صورتتو تمیز بشوربعد یه قاشق چاخوری سرپر قهوه دو قاشق چایخوری عسل وچند قطره اب لیمو مخلوط کن ۵ دقیقه به ارومی رو صورتت ماساژ بده به طور کامل همه جای صورتت به عیر از دور چشم بزار بعد ۱۰‌دقیقه بمونه.بعد از اون صورتتو با اب خنک بشور خشک کن یه مرطوب کننده ملایم به صورتت بزن.من با ویتامین آ چشمی چرب میکنم صورتمو.عااالی میشه.ولی سعی کن افتاب به پوستت نخوره

خانمی من تو خونه خودم اسکراب درست میکنم میزنم صورتم خیلی عالی میشه.صورتتو تمیز بشوربعد یه قاشق چاخور ...

یکبار استفاده کردم پوستم به شدت قرمز شد.دیگه استفاده نکردم

این نیز بگذرد
بری دکتر بهتره خودش بهت میگه کدوم ژلو کدوم کرمو اینارو استفاده کنی

دکتر رفتم ژل پاتژل و صابون ویگل بهم داد صابونش خوبه هنوز دارم استفاده میکنم ولی ژلش حس کردم جای جوش داره چال میندازه

این نیز بگذرد