سلام دوستان اینجا کسی هست تربیت معلمی خونده باشه میشه از اول تا اخر اقن کارو برامن توضیح بدین به صورت دقیق من واسه یه تحقیق لازم دارم ممنون میشم
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
کنکور دادم کنکور تجربی دعوت به مصاحبه شدم رفتم مصاحبه گزینش و معاینه پزشکی جوابا اومد ...
چقدر دقیق 😂😂😂کمه خوب بعدش چه درسایی خوندی کدوما مهم تر بود چه فعالیت های عملی انجام دادی اینارم بگو
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آموزش ابتدایی مبانی ها و تئوری هامون راجب قوانین اموزش و پرورش و اصول وروش های تدریس عملی ها ...
مرسی عزیزم 😘😘😘